koliko si platio cisternu,jel ti to ona sasija sto si je ranije izvukao iz baste pa je sredio ako je ta svaka cast,jel ces cisternu skidati sa prikolice ili ce stalno stajati na njoj.ja imam plasticnu burad da nosim vodu kad prskam,burad su od 1000l i u njima je stajao tecni azot za slepere.za zetvu suncokreta i zita su najbolje kamionske jer su najjeftinije i mogu da nose i po 20 tona kad su gume dobre ali necu da preterujem u dve slozim 3 vagona zita,gume su im najace jer izdrzavaju teret fabricko propisano opterecenje koje gume mogu da nose na prikolici je 3 vagona ali ja netovarim liveni celik vec zito.malo su teska 4t ali se lakse vuce kad su pod teretom nego ostale prikolice,tako da su najjeftinije i najjace prikolice sto mozes kupiti jer zamenjuju nekoliko manjih prikolica koje su duplo pa i troduplo skuplje nego sama kamionska.znaci kad natovarim prikolicu sa 15t gume neosecaju teret jer mogu se opteretiti sa jos 15t i da budu sigurne sto je van svake pameti,ljudi kupujte kamionske prikolice jer necete pogresiti