Prikolice

Kikinda ima dva klipa i jedan prolazi kroz peti točak pa se ne moze smotati ruda pod 90 stepeni... Jako velika mana po meni ako nemaš veliko dvoriste.

Gde bi po vasem misljenju najprikladnije bilo stavit siber na jednosovinku?
Da li u pod ili na zadnju stranicu, nesto mi se ne sece pod a opet na zadnjoj stranici mnogo strci a onaj ravni siber sto obicno ide nazad nije prikladan za dzakove

Da li u pod ili na zadnju stranicu, nesto mi se ne sece pod a opet na zadnjoj stranici mnogo strci a onaj ravni siber sto obicno ide nazad nije prikladan za dzakove
Ja imam na malim prikolicama odavno taj siber na sredini zadnje stranice. Imam i parce plocevine koje odgovara rupama i onda kad ga skinem samo usrafim to parce plocevine na to mesto i to je to opet imas klasicnu stranicu..

Imaš na kupujem prodajem u Novoj Pazovi kucaj "nosač rifuzera za stranicu" i imaju šiber, namestiš taj nosač i skoro da se ne vidi da ima. Ja sam stavio na zadnju stranicu taj nosač i prav šiber za kipovanje u spiralu a stavio sam u pod kosi šiber za džakiranje.

Džakiram isključivo ako nosim na Pijacu...
Od kuće, čekam kupca kome sam prethodno rekao da ponese džakove, jer nemam...
Pa zajedno džakiramo, merimo i tovarimo u prikolicu ili auto...
Nakupcima i preprodavcima nikada ne prodajem !!!!
Svaki džak merim do 50kg, pa dodajem još jednu mericu kukuruza (oko 1 kg) nek' bude više, kad već nemam troška oko ambalaže (nov džak je trenutno preko 40 dinara) a imam pomoć pri spremanju robe...
Neki su se pravili blesavi, iako im je prethodno rečeno, dođu, ne ponesu, nalevo krug, ajd' kući...
Neki su se vratili s džakovima, pojedini ne...
I takvima, ako nekada ponovo zovu i pitaju ima li za prodaju, dajem odrečan odgovor...
Pa kako nemaš, taj i taj je juče kupio od tebe, i kaže da ima još pola prikolice kukuruza...
Za tebe, taj kukuruz nije....
Svake godine veoma brzo od oglašavanja rasprodam količinu kukuruza namenjenog prodaji...

Код нас вреће 40 фенинга(25дин)
Мени је то ван сваке памети да купац доноси вреће, може унапријед неки договор
Не знам шта бих мислио о човјеку који није у стању спаковати своју робу а хоће да прода

Nazad
Vrh