pocerina
Član
Kikinda ima 2 klipa.
Sent from my SM-A155F using Tapatalk
Sent from my SM-A155F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma ne moze ni 90 stepeni da se okrene.I ne baš puno, malo preko pola i udara. Tj. malo preko 90 stepeni.
Ja imam na malim prikolicama odavno taj siber na sredini zadnje stranice. Imam i parce plocevine koje odgovara rupama i onda kad ga skinem samo usrafim to parce plocevine na to mesto i to je to opet imas klasicnu stranicu..Gde bi po vasem misljenju najprikladnije bilo stavit siber na jednosovinku?
Da li u pod ili na zadnju stranicu, nesto mi se ne sece pod a opet na zadnjoj stranici mnogo strci a onaj ravni siber sto obicno ide nazad nije prikladan za dzakove
Ја имам Нашице и има 1 клип.Našičanka ima 2 klipa.
Nisam(hvala Bogu)imao taj problem.a motalo se,sto bi rekao Raka-i ovamo i onamo.Pa da ne otkines klip
Imaš na kupujem prodajem u Novoj Pazovi kucaj "nosač rifuzera za stranicu" i imaju šiber, namestiš taj nosač i skoro da se ne vidi da ima. Ja sam stavio na zadnju stranicu taj nosač i prav šiber za kipovanje u spiralu a stavio sam u pod kosi šiber za džakiranje.Gde bi po vasem misljenju najprikladnije bilo stavit siber na jednosovinku?
Da li u pod ili na zadnju stranicu, nesto mi se ne sece pod a opet na zadnjoj stranici mnogo strci a onaj ravni siber sto obicno ide nazad nije prikladan za dzakove