2808
Član
Da li to neka firma pravi ili samogradnja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dok to neko neuzme i sam se uveri koliko je to dobro ,nemogu ni da zamisle koliko je dobra stvar. Svi misle da je to skupa investicija ali povecava kapacitet kombajna i do 40% ,koga god zanima i želi mogu dati na probuRekao bih da je neko sam pravio, ali se cini dosta masivna. Sad tek vidim koliko je dobra stvar, nemoras uopste izlaziti kada istovaras i utovaras.
Ni blizu kao mojaPodaleko ti je ali je jeftina.![]()
Mozemo da napravimo najbolje da me nazovete 063/8-198-468Sanji dali imate u ponudi ili mozete napraviti manju 5t nosivosti ? Takva mi je logicna . Kombajni ovde su uglavnom bunker 4 do 5 tona. Jedan bunker i vozis . Da cekam drugi bunker mi nema nikakvog smisla . Ajde vidi neki predracun za manju . Mogu i jednostavniji tockovi ali da pretovar bude isto brz.
5.5 metara visina istovara, ima i video sam da postavimJel ima neki video u radu možda? I koja je visina istovara?
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Radim na tome problem je atest, ali to je radna masina koje nepodleže registraciji kao i prese tanjirače vučne prskalice itdМоже ли се ова приколица регистровати?Иначе свака част,на прву овако,свака част.