Prikolice

Sada je zmajevka 5000e, pre poskupljena ove turkiš prikolice su bile oko 10000e i kada se s racuna kod nas povrat od 30% koji svako ima plus 17% koje u pdv-u nova turkiš ga izadje kao zmajevka.
 
Da, da svi računaju taj povrat a ko ti garantuje da ćeš isti dobiti?Dok je drugar prodavao višak Z511 prikolica postavljao sam ih u oglase i mnogi su se držali toga da je nova sa povratom jeftinija od te polovne.Možda i jeste jeftinija ali ajde sredi mi siguran prolaz na konkursu i ja ću odmah sutra kupiti sve nove prikolice po ceni polovnih bez razmišljanja.
 
Kod nas je malo drugaciji sistem, nema konkursa. Ti njima odredjene dokumente da si kupio tu masinu a oni tebi pare, imas rok od 7 godina da ne smijes prodavati tu masinu.
 
Moze li prikolica proci na tehnickom.pregledu ako nema plocicu, a ima urednu registraciju?
Tehničke zajebancije.
Pre smo registrovali auto prikolicu tako da je tablicu osvetljavala poticija sijalica leva lampa ima providno od dole i tako obasja,ove god u april mesec nemože tako treba sa strane tablice da ima posebna sijalica za tablicu,sad kolega oće registrovati kad treba maglenka da se ugradi.haos.
 
Nazad
Vrh