Tonchi
Član
Od poljskih također Metaltech u vrhu, Wielton također, samo su i sa cijenama jake...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
127 000 sa pdv 1.5mm, dak G. Milanovac a inace bilo je 61000 u oktobru(nedeljkosavic012 napisao par stranica unazad ako ti znaci)Jel zna neko cenu duznog metra stranoca za Zmaj ili komplet sa sve zakackama ?
Fabricke su 1.5, dak g.milanovac radi i od 2mm, ali nisam smeo ni da pitamMajke im ga na ti debljinu jel nisu one 2 do 2.5mm ?
Pa trebalo bi da je tako. Fabricki pod na imt jednoosovinki je 4mm kod mene nisam ga menjao samo stranice pre par godina. Kod ujaka na zmajevki stranice 2.5mm a pod 5mm. Neki put su pravili da traje ljudi,a ne danas ovo,bilo koja reparirana uvija je jaci vetar kad ides malo brzeMajke im ga na ti debljinu jel nisu one 2 do 2.5mm ?
I x čeona i x stražnja stranica.Koliko je zmajevka dugačka i široka? 40 za jednu stranicu, znači x 2?
Ma da, znam i razumemo se.I x čeona i x stražnja stranica.
Za stranice i zakačke je cena možda u redu,ali za pod mi deluje baš preskupo.Kod Kosanovica stranice 2mm cena 40e duzni netar, pod iz 2 table 3mm debljine 600e i zqkacke 2000din par.