Prikolice

Od poljskih također Metaltech u vrhu, Wielton također, samo su i sa cijenama jake...

Majke im ga na ti debljinu jel nisu one 2 do 2.5mm ?
Pa trebalo bi da je tako. Fabricki pod na imt jednoosovinki je 4mm kod mene nisam ga menjao samo stranice pre par godina. Kod ujaka na zmajevki stranice 2.5mm a pod 5mm. Neki put su pravili da traje ljudi,a ne danas ovo,bilo koja reparirana uvija je jaci vetar kad ides malo brze

Ne znam kupio sam onu i ne samo ona nego sve prikoli e tamo su bez lanaca i ni jedna nema stomak.
Sad ima nekih u ponudi de treba menjati stranice i mislim da tu nema matematike, posebno jer je i pod kaput a tu treba bar 3mm pod.

Ako vam nije frka sacekajte,mozda nas usere pa padne cena gvojza,aparat u ruke i cepaj ja sam tako obe jednoosovinke sprzio i znam kakav je var. Majstor u dec 2019.trazio 800e za ruke. Neka,hvala,zahvalim se,kupim materijal,malo sam ozebao ali sam sacuvao novac u dzepu bilo za prolece za gorivo i seme, nisam bar toliko brinuo.

A jel zna neko cenu stranica u novi sad dak komerc,cuo sam da prave po meri

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Nisam nigde, nema matematike od babe devojku praviti.
Da ne pricam o peskarenju,rarbe, a sitnice kad krenu creva,prepakivanje klipova,gumica sto od kipe sto od kocnica, el instalacije. Preslo bi to lako 6000e.

Koje ove ?
Ne mislim na Markove, ono su stvarno mercedesi sto sam uzeo. Neke druge se nude, na oko solidne ali kad pogledam sve zivo treba da se radi.

Nazad
Vrh