Prikolice

Gde bi nama kraj bio da je tako ovde.
Upravo zato nama daju, jer nema skoro vise niko da radi.

Jeste da su te prikolice po mekane ali uzmi neku malo skuplju tursku ili poljsku novu i miran si, kod svaceg polovnog ima nekog ulaganja zezanja.

//cloud.tapatalk.com/s/610e556922e87/VID-20210622-WA0000.mp4
Prikolica samogradnja. Ostale dosta cevi kad smo pravili nove garaze prosle godine. Imao od starih gumenih dedinih kola dve osovine i felne,rudu,glavcine,parking rudu,i rezervne rucke od imt prikolice ostale, sibere imam visak u dvoristu pa cu i njih staviti,nove gume su sa mojih automobila sto sam sacuvao copavce. Bice mala tandemka cenim do 1.5t nosivosti zato sto su gume slabe ali ce zavrsiti posao. Elektrode moje,sam varim sam sve radim oko nje,zasad jedini trosak oko 2000 din za elektrode jer idem pun var i par brusnih kamena i struja sto mi je skuplja za nekih 2500 din za prethodni mesec. Ostao pod i stranice ali sacekace pad cene gvozdja. U planu je i izrada arnjeva i cerade u slucaju nepogoda da se pokrije roba. Ostale su prikolice reparirane 2019 i 2020.slike slede cim rasklonim masine do njih

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Ja se odlucio za Hummel pa kad se kockice sloze uzecu ali to nece biti brzo

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ja se odlucio za Hummel pa kad se kockice sloze uzecu ali to nece biti brzo

Koju si planirao humelku,jednoosovinku ili dvoosivinku?Dobre su mamu im **greška al' im i cena dobra. Uzeo ju je brat iz lozovika(jednoosovinka 5 ili 6 t ona crvena),jaka,podvozna,lepo odradjena, lep var,nema guljenja farbe,jake gume,ok stranice, sve u svemu koliko para toliko muzike ali sta se sve nudi novo one su po meni u top rangu i za moju situaciju ja sam vise za jednoosovinku zbog malog dvorista

Koju si planirao humelku,jednoosovinku ili dvoosivinku?Dobre su mamu im **greška al' im i cena dobra. Uzeo ju je brat iz lozovika(jednoosovinka 5 ili 6 t ona crvena),jaka,podvozna,lepo odradjena, lep var,nema guljenja farbe,jake gume,ok stranice, sve u svemu koliko para toliko muzike ali sta se sve nudi novo one su po meni u top rangu i za moju situaciju ja sam vise za jednoosovinku zbog malog dvorista
Nemam pojma videcu neku od 10t ilo 12t skupe jesu ali su i dobre

Tvoj brat je zadovoljan s njom? Eto i ti si video uzivo i imao samo reci hvale za nju

Da li poljaci imaju i neke jednoosovinke u ponudi? Koje preporucujes od poljaka?
cynkomet i pronar.Kada vidis cujes cene pasces u nesvest. t-117
cykm t-117 pre poskupljenja bila 5200 ili 5800 + pdv sada 7000+pdv.
Pronar oko 6000 sa pdv zavisi od modela pre poskupljenja sam se raspitivao.

Polovnjacu imt ili fak cu uzeti na kraju.Od turskih mozda volkan, ko zna kakve su i one.Palazoglu jednoosovinke mislim da su fus.
Mislio sam tinaz, vidim da je nacrnise na netu u onom Radoslavom klipu o poljskim koje je dobio na probu.

cynkomet i pronar.Kada vidis cujes cene pasces u nesvest. t-117
cykm t-117 pre poskupljenja bila 5200 ili 5800 + pdv sada 7000+pdv.
Pronar oko 6000 sa pdv zavisi od modela pre poskupljenja sam se raspitivao.

Polovnjacu imt ili fak cu uzeti na kraju.Od turskih mozda volkan, ko zna kakve su i one.Palazoglu jednoosovinke mislim da su fus.
Mislio sam tinaz, vidim da je nacrnise na netu u onom Radoslavom klipu o poljskim koje je dobio na probu.
Ovo je strasno,nisu normalni,i ja sam mislio da kupim par imt i da ih repariram....

Neko rece da je sirok pojam Turska prikolica, verovatno je tako.
Ja sam u zetvi psenice 10 t Palazoglu napunio po prvi put namerno bas da vidim kako se ponasa. Bilo je 10700 kg i jos je bilo mesta bar za 400-500 kg.
Razumem da je prva godina u radu i da ce tek vreme pokazati pravo stanje, ali za sad sam zadovoljan. Lako se tera i spakovana je fino, nema curenja zrna na sastavima, kipanje bez ikakvog savijanja ili nekog otpora, a uz put bilo da je prazna ili puna nesto ne lici bas na to da je od margarina!

Nazad
Vrh