Prikolice

Bogami skupe kao poljske, ako nisi i skuplje od pronarki.

Ove cynkonmet sam gledao jednoosovinku 3.5t mislim da je bila 5200+pdv sada vidim na da je 7000+pdv :eek: .Kao da je od zlata.

Paprene cene za jednoosovinku.
pronarka 10t 13700e plus pdv sa balonkama gumama bez cerde i platforme za stajanje po meni preskupo. Cena od pre mesec dana agrovojvodina. A hummel 10300e plus pdv po meni skroz korektna prikolica.

Ja zovem i kazem im lepo posto dizete cene stalno jel to uzimate da vam stoji za ukras ili da prodajete

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ja stvarno ne znam sta se ovo vise deava sa cenama.
Sad je bukvalno kao folirantima.
A moj glas svakako ide Palazoglu prikolicama.

Hummel daleko najviše kod nas prikolica od svih ostalih turskih i provjereno dobro. I sam bih jednu od 14 t, vidit ću.

Ja koliko sam primetio imate u istoj seriji prikolica nekoliko varijanti. Po meni je najbitniji materijal izrade i priprema tog materijala za farbu. Neke stare zmajevke bolje "stoje" nego novije. Neke imaju par ojacanja koje se uvek mogu lako dodati na bilo koju zmajevku. Neke imaju sanduk ravan sa patosom, neke izbacen. Ima 100 varijanti zmajevke.

Prijatelj sredjivao zmajevke kupovao delove mislim diferencijale u mol ili adu neko kaze pravi nove prikolice kazu kao zmajevke zna li neko ko je to.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Prijatelj sredjivao zmajevke kupovao delove mislim diferencijale u mol ili adu neko kaze pravi nove prikolice kazu kao zmajevke zna li neko ko je to.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Ја знам да Берко у Молу ради нове, е сад, дал неко из Аде ради незнам....

Nazad
Vrh