IMT-550
Član
Koliko se krecu sredjene ili u solidnom stanju FAK-ove prikolice ili u narodu poznate jos kao Loznice , hvala na informacijama...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro uradjeno zombi a najbolje je sto si stavio one zakacke na nastranicama jer kada je natovaris punu nekog tereta koji je gmizav kao sto je stanjak ods kokodiju onda se razvale stranice ako nemaju lanac na sredi i zakacke na nastranicama!! Sada je i mozes da vozis punu sa Hurlimann-om a prije nisi mogao ni da je vozis sa 539!
to je onda ok!jel to firma iz zrenjanina?@ mladen 87: placena je 5500 evra. kod tog coveka smo uzeli i prosle dve prikolice, zadovoljan sam ovim gumama, necu nista budzeno. ovako su mi sve gume univerzalne, i menjam kad sta s koje treba.
Dukej da li mozda ovako funkcionise ta rucica? I ja to imam na 2 prikolice, ali mi nikad nije bilo jasno rukovanje. Sad na jesen cu probati ovako kako je branko napisao, pa cu videti gde sam.Dole - ne koči prikolica.
Desno - koči sa 1/4 snage.
Gore - koči sa pola snage.
Levo - koči punom snagom.
Dukej da li mozda ovako funkcionise ta rucica? I ja to imam na 2 prikolice, ali mi nikad nije bilo jasno rukovanje. Sad na jesen cu probati ovako kako je branko napisao, pa cu videti gde sam.