Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
"Pa valjda zato služi forum, da razmenjujemo informacije... ", tačno tako Dukej. Pa i ti si mnogima svojim informacijama, pomogao da reše svoje "probleme". Zahvaljujući informacijama koje si ti postavio na forum uspeo sam da nadjem orginal pinjon za IMT 560. A isti sam pre toga dugo bezuspešno tražio...Meni je prikolica puna i nisam hteo da je pretovaram. Vašar je bio danas u Temerinu i znao sam da ću ići na njega. Zato sam pitao za oznake, da unapred uzmem ležajeve, jer ko zna kad ću isprazniti prikolicu. Pa valda zato služi forum, da razmenjujemo informacije...
Uzgred, prikolici nisu problem ležaji već osovina, i ove sam uzeo samo za rezervu ako one shebem pri skidanju.
Posebno želim da se zahvalim forumašu @sinisa1979 na pomoći, jer mi je pronašao i saopštio prave oznake tih ležaja preko pp!
Ih ,pa nije to nista!! Zato smo tu da pomognemo jedni drugima! Pozz!Posebno želim da se zahvalim forumašu @sinisa1979 na pomoći, jer mi je pronašao i saopštio prave oznake tih ležaja preko pp!
Најзад сам завршио приколицу, само да стигне таблица.