putin
Član
Земљаче да ти сад не кварим расположење,ал за 50 посто је и боља.Danas pazario Tanagro kiperku od 4 tone. Cjenovno najpovoljnija u Bijeljini oko 4000 eura. Gledao i majevicu ali je bas skupa. 50% skuplja od ove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Земљаче да ти сад не кварим расположење,ал за 50 посто је и боља.Danas pazario Tanagro kiperku od 4 tone. Cjenovno najpovoljnija u Bijeljini oko 4000 eura. Gledao i majevicu ali je bas skupa. 50% skuplja od ove.
Jbg vidjecemo kako ce se pokazati. Solidno izgleda s obzirom da mi treba 10 puta godisnje mislim da ce biti dobra za nas. Bila su jos dva Turska proizvodjaca koja su malo skuplja ali mi je ova izgledala bolje. Turske masine su nas preplavile ima par prikolica u selu nisam cuo da je neko imao problema.Земљаче да ти сад не кварим расположење,ал за 50 посто је и боља.
Odgovorio je, nisu hteli da zamene, ni da cuju. Kao popravili su i ojacali tu.Ti si treci koji je postavio to pitanje od kada se desilo i nijednom nije odgovorio ( i ne mora),verovatno se coveku smucila i prikolica i Turska.
koja nosivost?Možda ću ja prodavati jednu Z 485.