Prikolice

Ja čekam već više od 4 meseca ...a Turci lažu li lažu.Paraćinac@ može li slika od arnjeva da vidim kako izgleda

ovo sam svratio da uzmem sto i klupe sto bile kod zeta

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Мало је крива али иде
8ec567172184fa6329973998b052932c.jpg

Kakva su vam iskustva sa ispravljanjem sasija, da li valja grejati i ispravljati ili je ispravljati na "ladno"

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Mislim da je najgora varijanta kad greju i odma polivaju vodom... Stvarno kad gledaš to je umetnost, bez čekića, u jednoj ruci brener u drugoj flaša sa vodom... Ali valjda, se prekali ili šta već pa krene da puca... Kad, se samo greje hoće i da, se vrati kako je bila kriva posle izvesnog vremena...
Najbolje je na hladno al to nije uvek izvodljivo...

Некада је Метолопромет радио пеглање шасија имали велику пресу и враћали шасије у милиметар. Што каже Паор само хидраулика и полако пеглати је. Једино може бити проблем ако се материјал истегли тада без засецања и варења нема посла.

Некада је Метолопромет радио пеглање шасија имали велику пресу и враћали шасије у милиметар. Што каже Паор само хидраулика и полако пеглати је. Једино може бити проблем ако се материјал истегли тада без засецања и варења нема посла.
Ništa ne fali ako se nešto zaseče i posle zavari i uradi kako valja. Pa i nova je izvarena iz parčadi gvoždja. Par hidrauličnih cilindara raznih dužina i sve može da se ispravi.

Moze da se sece i vari. To nije problem za sasiju, ali ako se promeni struktura matrijala grejanjem i hladjenjem moze doci do lakog pucanja.

Koji je zakonski rok za odgovor na reklamaciju? Ne kreći sa medijima i ostalim radnjama ako to nije prošlo da ti se ne bi ta igranka obila o glavu. Samo se prvo konsultuj sa pravnikom.

Da li je moguće da mi ne možemo od cevi i limova da napravimo dobru prikolicu od 5,10,12 t za našu poljoprivredu i da bude dobra? Jel to tako velika majstorija da moraju da nam to rade poljaci,turci...?
Imamo našu Dubravu ali je to izgleda ipak neka mala manufakturna radionica gde su cene dosta velike a kvalitet izgleda upitan.

У садашњој ситуацији само генерални ремонт. Пакистанци праве шасије за камионе, савијају профиле под орасом што би се рекло. И то иде даље.
Узмеш нешто на субвенцију и имаш пуно рекламација. Зар не би требало и неки државни орган то да испита?

Nazad
Vrh