Prikolice

Pa na sarkama druze.
Ne kapiram sta se tu desilo, verovatno se malo razvukle sarke i sad zeva stranica.
Cekicem se nateraju u koju stranu treba, opet kazem ako nije nista krivo.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ту ће пре бити када су прављене странице да су шарке варене шаблонски. Ми када смо правили странице радили смо их на лицу места односно варили шарке. Наместили странице на приколицу и онда наместили шарке и заварили их за странице.

A kako bi ovo mogao da sredim?negde je zatvorena skroz a negde ima 7mm prostora. Jel ima neka opcija osim gume da se stavi
b68f5f3e7d93711e9e9e86c0fa4b3639.jpg
96b790fb44f90d7db8331ff51394b119.jpg

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ja bih to ispravio i dodao jos jednu sarku pri dnu, i onda nema kud...

Kod nas u prodavnici farbe imaju sundjere tj trake crnog sundjera, možda su i samolepljive. Zalepiš i odlično dihtuje. Kod mene stoje ovakve trake i lepo dihtuje, kada budemo moju ofarbali zalepicemo nove trake. Mislim da se ovo malo zazora kao kod tebe najlakše i najjeftinije tako reši.

Al gornja stranica nema toliko lufta pa bi nekako da namestim i donju stranicu tako pa tek onda sundjer ili neka traka

Da li znate gde bi se moglo kupiti polovna ili nova cev visokog pritiska za zmaj prikolicu? npr ona sto vodi ulje od cilindra do cilindra? Namestam creva za ove moje hidro kocnice,cak sam i crevo kupio od prednjih kocnica do zadnjih kocnica ali mislim da bi bolje bilo da se stavi cev...

Da li znate gde bi se moglo kupiti polovna ili nova cev visokog pritiska za zmaj prikolicu? npr ona sto vodi ulje od cilindra do cilindra? Namestam creva za ove moje hidro kocnice,cak sam i crevo kupio od prednjih kocnica do zadnjih kocnica ali mislim da bi bolje bilo da se stavi cev...
Vidi kod Mirka u Prhovu, mozda on ima

Hansaflex NS prodaje cevi na meru. Skoro sam uzimao tamo neke cevi

To W2 crevo ima da ti traje večno ali svako ima drugačije želje.
Znam da ce trajati,ali mi muka ugraditi... mislim da cu na 5 mesta busiti sasiju da se provuce crevo,na svim tim mestima moram praviti neki nosac drzac ili nesto da se crevo vremenom ne iscese o sasiju.

Mada guglam sada ima drzaci tih hidrulicnih creva mozda cu moci nesto sa njima da iskombinujem

Dragisic Ugrinovci radi cevi po meri

Koje led lampe kupiti na prikolice? Jel ima neko to montirano?

Nazad
Vrh