geci
Član
Da
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako?Imali smo ovakvu situaciju...
Ako je patos prav i stranica isto tako, lako se prilagodi na sarkama da zazmuri, moze se posle malo gusca tecnost u prikolici voziti.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Ja bih to ispravio i dodao jos jednu sarku pri dnu, i onda nema kud...A kako bi ovo mogao da sredim?negde je zatvorena skroz a negde ima 7mm prostora. Jel ima neka opcija osim gume da se stavi
Vidi kod Mirka u Prhovu, mozda on imaDa li znate gde bi se moglo kupiti polovna ili nova cev visokog pritiska za zmaj prikolicu? npr ona sto vodi ulje od cilindra do cilindra? Namestam creva za ove moje hidro kocnice,cak sam i crevo kupio od prednjih kocnica do zadnjih kocnica ali mislim da bi bolje bilo da se stavi cev...
Hansaflex NS prodaje cevi na meru. Skoro sam uzimao tamo neke ceviDa li znate gde bi se moglo kupiti polovna ili nova cev visokog pritiska za zmaj prikolicu? npr ona sto vodi ulje od cilindra do cilindra? Namestam creva za ove moje hidro kocnice,cak sam i crevo kupio od prednjih kocnica do zadnjih kocnica ali mislim da bi bolje bilo da se stavi cev...
stavio sam W2W2 crevo i nema problema.
Kod njega sam i radio creva,nisam pitao za cevi.Vidi kod Mirka u Prhovu, mozda on ima
Pozvacu sutra da vidim posto je.Hansaflex NS prodaje cevi na meru. Skoro sam uzimao tamo neke cevi
Znam da ce trajati,ali mi muka ugraditi... mislim da cu na 5 mesta busiti sasiju da se provuce crevo,na svim tim mestima moram praviti neki nosac drzac ili nesto da se crevo vremenom ne iscese o sasiju.To W2 crevo ima da ti traje večno ali svako ima drugačije želje.
Dragisic Ugrinovci radi cevi po meriDa li znate gde bi se moglo kupiti polovna ili nova cev visokog pritiska za zmaj prikolicu? npr ona sto vodi ulje od cilindra do cilindra? Namestam creva za ove moje hidro kocnice,cak sam i crevo kupio od prednjih kocnica do zadnjih kocnica ali mislim da bi bolje bilo da se stavi cev...