Prikolice

Kakve su prikolice nasice 3t sanducarke, u poredjenju sa kikindom ili Dubravkom drvene stranice, inače novi tip našičke je u pitanju gume 7.50/16, vlasnik kaže da je masa prazne 1200kg mada meni to mnogo deluje

Kakve su prikolice nasice 3t sanducarke, u poredjenju sa kikindom ili Dubravkom drvene stranice, inače novi tip našičke je u pitanju gume 7.50/16, vlasnik kaže da je masa prazne 1200kg mada meni to mnogo deluje
Ako ima duple metalne stranice moze da ima 1200, mozda ima i rezervni tocak...ja imam utvu 3 tone sa duplim metalnim i tu je negde oko 1200..

Gibnjevi na našičankama kao od neke igračke, široki 4-5cm. Ima komšija. Natovariš 1500kg oni se isprave. Na 2500kg savijaju se na dole.

Koje su dobre prikolice od 5 tona kiperke? Imam Pobedu 5t nije kip i nema papire i Utvu 3t kiper sa novim tablicama, planiram da ih menjam za jednu dobru petotonku...

Aha, a kakve su tehnostrojke?
Tehnostrojke imaju malo kvalitetnije stranice od loznice, ali zato je slabija šasija i nema ručno kipovanje, teze se vuce po asfaltu od loznice, Loznica ima najelasticniju šasiju, vukli su kod nas šljunak sa Drine na dosta zmajevki je pucala šasija, a na loznici jako teško… Znali su da tovare po 4-5 kubika peska samo su gume znale puknuti…. Ja imam fak loznicu 5,5 t 1984 remontovanu, ne bi je dao bez 4500e nema te sile… a ni tehnostroj nema bez 3200-3500 u dobrom stanju…

Imam i kikindu 4t i nasicanku 4t kiper. U kikindu sam tovario 5t bez problema

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Prevrće se, sanduk lako spadne, gibnjevi loši najaši šasija na prednji točak, itd itd
Dobra za izbegavanje, rez točak mmmoraš praviti, nisu imale fabrički, ruda loša, zadnju poteznica nema itd itd

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Imam i kikindu i našićanku,ne da je za izbegavanje nego je za ne pogledati,meni je jednio dobro da je njakam na voćnjaku,povozna je ,stavio sam kamionke gume da ne nalegne sanduk ,rado bi je prodao ili menjao.

Imam i kikindu i našićanku,ne da je za izbegavanje nego je za ne pogledati,meni je jednio dobro da je njakam na voćnjaku,povozna je ,stavio sam kamionke gume da ne nalegne sanduk ,rado bi je prodao ili menjao.
Nemoj je toliko hvaliti,pocecemo se otimat ko ce je kupiti od tebe :ROFLMAO: :haha:

Znamo da nije kao Dubrava, to me nije ni interesovalo poredjenje, ja hoću prikolicu za sitnice za djubrivo za takve stvari, kao sto sam i napisao nije kiper nego sanducarka, ono sto me odbijalo od Dubrave 2,5t je sto nema metalni patos, nema metalne stranice, ako neko zna da se prodaje tako neka prikolica do 3t nek javi ako nije problem.

Znamo da nije kao Dubrava, to me nije ni interesovalo poredjenje, ja hoću prikolicu za sitnice za djubrivo za takve stvari, kao sto sam i napisao nije kiper nego sanducarka, ono sto me odbijalo od Dubrave 2,5t je sto nema metalni patos, nema metalne stranice, ako neko zna da se prodaje tako neka prikolica do 3t nek javi ako nije problem.
Patos lako rešiš da bude metalni. Uzmeš metalnu kikindu i rešiš pod.

Nazad
Vrh