Prikolice

Мој матори на брзину да намонтира тубелеску од кола 145 55 13 и како да је надува суне мало бензина јој кад је дунула дошла као балонка од змајевке.🤣

Možda sam i pisao ali da ponovim.Letos u žetvi mi opali guma na zmajevki, žuri juri da neko ne zvekne u prikolicu pošto je sve ostalo na putu.U toj žurbi sunem malo više benzina i nikako da se guma zalepi, šutnem nogom i kada je suknulo odoše šiške, obrve i dlake na ruci. 🤣 Namontiram točak i odem na silos, kada su me videli pitaju ko me to napao uz put jer sam bio tamo pre sat vremena sasvim normalan a sada kao sa Solunskog fronta. 🤣

Да се брже окреће са дизелом је спорија. 😁
Шалим се ради лакше монтаже гума се у моменту надува што са компресором не можеш да урадиш. Осим ако код себе немаш онај експанзиони суд за дување тубелески.

Nosi sa sobom bočicu plina za zippo, ako u opšte može sa njim...
Mislim da, sam na ju ćubu video da rade sa njim...

Mani ga baća, da štrcnem koliko ne treba pa da ostanem bez ušiju do kraja.Bolje da stradaju šiške, trepavice i obrve, izrastu druge a uši neće nikad.

920 (880-1000 - zavisi da li metalni pod, vazdusna ili naletna itd... Ali mislim da i na papiru stoji 920 ako su vazdusne kocnice).

Sad vidim da je kiper u pitanju. Onda ipak nisu 100% tacni podaci, ali tu i tamo...

Provereno iz vise izvora u saobracajnu pise 920 kg dok ima vise 400 kg bez gornjih stranica 1300 kg kiperka nasao jednu u oglazima i pitao za koliko tezi prijatelju prikolica dobio sam tacan odgovor .leva stranica dobra nigde kriva dok je desna slaba krivi se loseg kvaliteta

Nazad
Vrh