Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kod mene na Utvi broj samo na pločici..Isto pitanje za Utvu - Vrsac od 4t. Prosle jeseni cistili sasiju i farbali je a broj nigde nismo videli osim na plocici.
I meni je godinama smetao-sad mi više ne smeta.Aaaa u tom slucaju smeta mi zastitnik pa sam ga skinuo.
Ako vec farbas sprejem kupi i prajmer u spreju, kojeg naneses prije ovog i boja duze stoji. Ili uzmes sprej irkom 3u1...Ugradjeni na prvu prikolicu. Kad sam vec radio stavio sam nove paknove i poravnao dobose. Ostala su sad creva da uzmem pa proba.
Nisam znao da ima sprej 3 u 1 potrazicu. Hoce bice nastavak,kad uhvatim vremena. Sad trenutno radim nove paknove i dobosi su na ravnanju.Ako vec farbas sprejem kupi i prajmer u spreju, kojeg naneses prije ovog i boja duze stoji. Ili uzmes sprej irkom 3u1...
Hoce li biti nastavak videa o povezivanju crijeva?
Dubrava?Jedna zanimljiva slika.
https://postimg.cc/1g3Bzg6J][/url]
moj kum ima takvu sa metalnim stranicama od cevi 40*40 i 1m visine . teska je 1440kgKo zna koliko kg ima kikinska prikolica nosivosti 4 t kiper?
A te u Sloveniji su samo prodavali.