Prikolice

Ja na jednoj zmajevki na jednoj osovini imam 13/65 18,na drugoj te 340 ili kako već, ja ga **greška ko primeti razliku kod istog proizvođača.. A razlike i te kako postoje između proizvođača..

Pa u najgorem slucaju moracu sa jedno da odem pa se vratim pa zamenim tocsk pa odem sa drugom

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Geci sto ne napakujes iste, prodjes tehnicki pa poteras drugu. Ili se pozajmis. Glupo je da te drndaju dva puta na tehničkom, ne mora da vidi jel ima razlike, pogleda oznake i kaze, a ne može da prodje tehnički.

Bio danas da pitam za tehnicki pa moracu sakako iz dva puta da idem posto se trazi da prikolica ima rezervni tocak a imam samo jedan i nosac i tocak

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

ZMAJ 412 i 520 prikolice,tandemke.Jel neko zna kako one kipuju ,tj znam da je preko kardana ,ali kako se spusta sanduk ,jel se mora izaci neki ventil okrenuti ili kako to radi ?.

ZMAJ 412 i 520 prikolice,tandemke.Jel neko zna kako one kipuju ,tj znam da je preko kardana ,ali kako se spusta sanduk ,jel se mora izaci neki ventil okrenuti ili kako to radi ?.
Klasičan razvodnik 1 sekcija i kad spuštaš ne treba kardan
, ja sam stavljao oprugu da vuče ručicu spušta a kad vučem kanap kipujem

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Jel ima nekog u grupi ko poseduje sivu Tehnostroj Ljutomer prikolicu 3t iz 70 tih godina sa rucnom kocnicom.Ako ima neko da mi slika onu plocicu sto ima na prikolici da vidim sta pise moja je otpala.

Gde se mogu kupiti novi cilindri za kočenje na vazduh za prikolice i ventil kočenja? Neću da repariram ventil, to sam probao i od toga vajde nema.

Nazad
Vrh