Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ima jedna rucica na koju moze da se poveze kanap i onda se prikolica spusta iz kabine i podize iz kabineZMAJ 412 i 520 prikolice,tandemke.Jel neko zna kako one kipuju ,tj znam da je preko kardana ,ali kako se spusta sanduk ,jel se mora izaci neki ventil okrenuti ili kako to radi ?.
Klasičan razvodnik 1 sekcija i kad spuštaš ne treba kardanZMAJ 412 i 520 prikolice,tandemke.Jel neko zna kako one kipuju ,tj znam da je preko kardana ,ali kako se spusta sanduk ,jel se mora izaci neki ventil okrenuti ili kako to radi ?.
Model prikolice tr3-17 tako pise u saobracajnojJel ima nekog u grupi ko poseduje sivu Tehnostroj Ljutomer prikolicu 3t iz 70 tih godina sa rucnom kocnicom.Ako ima neko da mi slika onu plocicu sto ima na prikolici da vidim sta pise moja je otpala.
Mogu pogledati mislim da sam video kod jednog sa gumama na osovini, neznam oce hteti da raspari…Ima li neko za prodaju dve felne 15,3 sa 6 rupa?
Klipovi 30e komad od kamiona, a ventil oko 180e bio petoletkaGde se mogu kupiti novi cilindri za kočenje na vazduh za prikolice i ventil kočenja? Neću da repariram ventil, to sam probao i od toga vajde nema.
Meni trebaju gume kramponke(traktorski kramponi) za prikolicu kardanku. Naso sam bio odlicne gume povoljno, ali dok sam trazio felne taj ih prodade.Mogu pogledati mislim da sam video kod jednog sa gumama na osovini, neznam oce hteti da raspari…