aca74
Član
Spremna za tehnički pregled.
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ouu kako bi mi legla jos jedna takva, da imam u paruSpremna za tehnički pregled.
Pa napred!A pločica, di je pločica? Sad je pločica najvažnija stvar na tehničkom
Lako je tebi kad imas brojeve pa samo bijesMene vratili pa sam napravim pločicu pa prošao
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Ma to je sve ok. Ako i treba uradim ja tehnički tamo i traktoru ali o tome nisu komentArisali. Pitali me sinoć u kakvom je stanju prikolica a pre desetak dana kada sam lično bio rekoše da skinem drvene stranice koje su povišicaMoze prikolica na tehnicki ali samo ako je vuce registrovan i tehnicki ispravan traktor
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Jesi li bio kod Gruje?Mene vratili pa sam napravim pločicu pa prošao
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Ne u selu je radjen tehnički neki iz NS momci biliJesi li bio kod Gruje?
Sinoć sam pao zbog tog svetla.Da li je neko od vas bio na valjcima na tehničkom pregledu sa traktorom i dve prikolice i kočio na svakoj osovini posebno(i prošao tehnički) ? Ja sam to radio još pre tri-četiri godine tako da me danas ništa ne može iznenaditi. Inače ugradio sam svetlo za maglu na auto prikolicu, sve savršeno radi i prošao sam tehnički pregled.
Ovo je moj slucaj, niko u tom momentu nije radio tehnički na terenu a hitno su mi trebale prikolice i odem na tehnicki za kamione i autobuse i oni mene na valjke. Ako sam tu prosao po silama kocenja i svega ostalog sa Rusom i dve zmajevke smatram da mi je sve ispravno .Jel moguce da teraju traktore i prikolice na valjke? Zar nije bilo pre obavezno sa je na poligonu...prijatelj je isao na tehnicki sa prikolicom kaze bitno da ima sve vizuelno, nisu mu radile kocnice mislim da cak ni bocu nije imao.