Prikolice

Spremna za tehnički pregled.
2834dba74af63d604f2d8387ab4ced77.jpg

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

A pločica, di je pločica? Sad je pločica najvažnija stvar na tehničkom
Pa napred!
Na obrtaju stoji pločica.
Ne znam jel neko radio tehnički od jula 2021. godine. Nisam pitao jel me bilo strah da neće uopšte kočnice biti sredjene, jel ide na valjke ili šta već, jer su prvo rekli mora da koči kada ima vazdušnu instalaciju. Na moju sreću uspeo sam sam srediti uz kupovinu nekih creva, doboši srećom nisu imali šrafove pa sam relativno lako ih skinuo, sve očistio od prašine, podmazao i koči. Nisam imao prilike ranije da kočim sa prikolicom, ali prazna, doduše ne u nekoj brzini, zaustavlja se traktor kao da ima abs. Ostaje da vidim kako će to izgledati na tehničkom.

Mene vratili pa sam napravim pločicu pa prošao

Sent from my moto e5 using Tapatalk
Lako je tebi kad imas brojeve pa samo bijes
Mene zezali na teh pregledu na kolima ne slazu se brojevi kuke na plocici i u papirima, ja pozovem pred njima lika, rekoh donesi mi plocicu da promenem.
Oni radnici se zgledase

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Moze prikolica na tehnicki ali samo ako je vuce registrovan i tehnicki ispravan traktor

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Moze prikolica na tehnicki ali samo ako je vuce registrovan i tehnicki ispravan traktor

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ma to je sve ok. Ako i treba uradim ja tehnički tamo i traktoru ali o tome nisu komentArisali. Pitali me sinoć u kakvom je stanju prikolica a pre desetak dana kada sam lično bio rekoše da skinem drvene stranice koje su povišica

Da li je neko od vas bio na valjcima na tehničkom pregledu sa traktorom i dve prikolice i kočio na svakoj osovini posebno(i prošao tehnički) ? Ja sam to radio još pre tri-četiri godine tako da me danas ništa ne može iznenaditi. Inače ugradio sam svetlo za maglu na auto prikolicu, sve savršeno radi i prošao sam tehnički pregled.

Da li je neko od vas bio na valjcima na tehničkom pregledu sa traktorom i dve prikolice i kočio na svakoj osovini posebno(i prošao tehnički) ? Ja sam to radio još pre tri-četiri godine tako da me danas ništa ne može iznenaditi. Inače ugradio sam svetlo za maglu na auto prikolicu, sve savršeno radi i prošao sam tehnički pregled.
Sinoć sam pao zbog tog svetla. 🤬🤬🤬

Na auto prikolici traze i rikverc svetlo.
Kod mene na kolima nema vise mesta na konektoru a i ko bi se zezao sa tim...
Lepili smo neki manji led far da ima samo za slikanje nije bilo obavezno da radi, to je bilo u decembru prosle god.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Jel moguce da teraju traktore i prikolice na valjke? Zar nije bilo pre obavezno sa je na poligonu...prijatelj je isao na tehnicki sa prikolicom kaze bitno da ima sve vizuelno, nisu mu radile kocnice mislim da cak ni bocu nije imao.

Bela poziciona svetla sa prednje strane auto prikolice su potrebna ako je prikolica šira od 1,6m a rikverc svetlo treba da ima ako je dvoosovinka prikolica ili joj je nosivost 750kg ili veća. Može rikverc da se nabudzi u sedmopolnu utičnicu ako izbaciš jednu poziciju da ne bude zasebno leva i desna vec sve na jednu poziciju.

Jel moguce da teraju traktore i prikolice na valjke? Zar nije bilo pre obavezno sa je na poligonu...prijatelj je isao na tehnicki sa prikolicom kaze bitno da ima sve vizuelno, nisu mu radile kocnice mislim da cak ni bocu nije imao.
Ovo je moj slucaj, niko u tom momentu nije radio tehnički na terenu a hitno su mi trebale prikolice i odem na tehnicki za kamione i autobuse i oni mene na valjke. Ako sam tu prosao po silama kocenja i svega ostalog sa Rusom i dve zmajevke smatram da mi je sve ispravno .

A to je vec nesto drugo, kod nas se tehnicki zakazuje dva tri meseca unapred, dok se napise dosta ljudi. I bitno je da lepo izgleda.

Videću za neki dan, kada sam zakazao tehnički. Rečeno mi je da moraju kočiti, e sad hoću li na valjke ili ovako saznaću. Receno mi ne da nije strašno ako ima neka barica, a prosli put kada sam traktor terao bilo je izričito suv teren.

Nazad
Vrh