Prikolice

Kakve su u tandem izvedbi i kao dvoosovinka?

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Evo neka ponova, vodi se kao Emind Erdevik, al sasija ima zmajev grb
Trostrani kiper, nije losa al ima posla da se sredi.
565587e8fcc421a4896473f67e26c778.jpg

Može da se vodi kako hoće. Tehnički pregled neće nigde proći. Tako da u suštini nema papire.Jer ne postoji takva erdevik. Oni to odmah vide u katalogu i ćao.

Jednom policajac kad me zaustavio sa kamionkom i ja mu dao saobraćajnu Dubrava 2,5t
Kaže bato ova prazna 2,5t??
vrati mi čovek papire i poželi mi sretan put
A tek duplikata šta ima po selu to je strašno samo se nekad zajebeš pa zakačiš 2 prikolice a tablice iste

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Izgleda da su ovi na tehničkom pregledu strožiji od saobraćajne policije. Prikolica mora imati signalizaciju i kočnice, sve ostalo je manje bitno, a posebno da li je prikolicu napravila ova ili ona fabrika.

Добио сам скоро за џ велику ауто приколицу преправљена у сточарску. Са све рампом страницама и кровом. Била регистрована до прошле године и нису је пустили на техничком. На истом техничком где је пролазила годинама од једном не може. Колико знам никад није било проблема са полицијом кад би се срели на путу.

Konačno uradio novu nastrešnicu, ona što se sa čardaka nastavlja i gde obično stoje prikolice.Deda pravio pre 60 godina, stubovi u zemlji istrulili, nakrivila se i ja šta ću, vadi 140 iljada i sad imam novu nastrešnicu sa limenim krovom, podignuta malo više i eto novog problema. Tu mi stoji špediter Dubrava, a sad viska nastrešnica, mogla bi i neka Zmajevka da podiđe. Sad ima brigu, gde naći neku 7-8 tona da parkiram, a sve pare otišle za nastrešnicu.

Drugar mi sinoc prica u kafani uz 'ladno pivce kako nam je zajednicki drugar nahebao skoro.
Kupi covek kamionsku prikolicu, uklopi super uz kamion, odlican komplet.
Ulozi jos brdo para jer nije registrovana poslednje 2-3 god, kad je odvezao na teh pregled fino iznenadjenje.
Ljudi mu saopstavaju da je prikolica vec dugo na nekakvoj "poternici" jer je kradjena.
Predhodni vlasnik radio sa njom tih par god, nije hteo da je sredjuje i ulaze, radila u lokalu samo.
Rekao cova da ce vratiti pare, a one ulozene jbg...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Danas sam sredjivao radionicu
Imam od zmajevke
Špingle za rinfuz obe
Zadnju poteznicu sa klinom
Ventil kipe
Sve novo

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Nazad
Vrh