Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne kažem da nema 489 i ispod 90-tog godišta, mada se u sve to uopšte ne razumem. Eto reče mi da 489 ima deblju šasiju, a drugar kaže da ova moja ima jedan list više na gibnjevima. Plus ima dve kocke. E zašto je to tako, pojma nema.Moje 489 su 89 to godiste uzete nove
Pa da ulozis u nju 500-1000e dobices prikolicu kakve se krecu po oglasima iznag 5000e. Reci ti sta hoces ali to je kupovina godine.Sremac ima dana da si napisao da sam prosao najbolje sa kupovinom one zelene zmajevke za 2000e. Tako sam i ja mislio, daleko je to od loseg samo mi je mnogo bolna kupovina one crvene za 4000e.
Ona je u fabrika stanju cak i klinovi rude imaju mazalice koje rade, obrtanj mastan,kocnice i da ne pricam kako rade,pod...
Zelena je da se utegne i za cca 3000-3500e i.a i ona da pici godinama, ali kad pogledam za 1000e razlike da mi je ova pamet zapravo ne pamet nego sigurnost da godina nece omanuti kupio bih letos 2 crvene.
Mada i zelenu da okacim u oglase za dan dva bi otisla za pare koje sam platio.