Prikolice

Meni rekoše da je moja 485 kao šasija od 470 a da 489 ima deblju šasiju.
Ja sam lično nekako stava da je 88 godine kvalitetniji materijal bio nego 2000 godine, ili što bi NA rekao tek onih nesretnih 90 tih.

Aco imam sad i jednu i drugu nista ja tu ne vidim razliku u sasiji.
Jedino iz tire zelenih od njih 3 rodjaku je spala jedna sa jacom osovinom de dolaze gibnjevi tu je tanja na mestu cupanti.
Mada nisam ni merio sirinu listova ima 7 i 8 cm.
Ko trazi dlaku u jajetu nek trazi i dalje.

Dobro, aj kad ste se uhvatili za šasiju, moje neko skromno iskustvo kaže da to nema nikakve veze koji je tip šasije za klasične žitarice kad se prevoze.. Repu ne sejem, a upravo su mi repaši pričali kako je novi tip bolji jer se iskrivi pa imaš mogućnost da je peglaš, a livena šasija puca recimo prilikom kipovanje ili prevrtanja ne daj bože al I to se dešavalo..
U dvorištu na raspolaganju imam mojih šest i miletove dve zmajevke, od šasija ima svega i livenih i novi tip i neki između, i nijednoj ništa ne fali, ako pukne-zavariš, ako se iskrivi-peglaš, i teraj dalje... Ja pre gledam kakav je peti točak ili ti obrtanj, on ako se menja nov je 500+ eura
Sve u svemu, koliko para toliko muzike, najbitnije je ne pretplatiti prikolicu, onda, se ima lufta nadomestiti nedostatke ako je neko nekog zajebao prilikom trgovine..
Jedna od najboljih kupovina ovde na forumu mi je ona zelena zmajevka što je NA pazario, koga briga što fali stranica, kad se ona cenovno uklapa i u full remont ako je potrebno, a nije...

Pozdrav kolege,da li neko zna gde ima da se kupi osovina za tehnostroj 7 t?

Sremac ima dana da si napisao da sam prosao najbolje sa kupovinom one zelene zmajevke za 2000e. Tako sam i ja mislio, daleko je to od loseg samo mi je mnogo bolna kupovina one crvene za 4000e.
Ona je u fabrika stanju cak i klinovi rude imaju mazalice koje rade, obrtanj mastan,kocnice i da ne pricam kako rade,pod...
Zelena je da se utegne i za cca 3000-3500e i.a i ona da pici godinama, ali kad pogledam za 1000e razlike da mi je ova pamet zapravo ne pamet nego sigurnost da godina nece omanuti kupio bih letos 2 crvene.
Mada i zelenu da okacim u oglase za dan dva bi otisla za pare koje sam platio.

Samo sad za crvene traze od 6-7000e tesko naci ispod a da valjaju

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Otišla bi i za više... Realno, to što si crvenu našao za te pare, možda nikad više nećeš, ili bar ne u skorije vreme... A ti zelenu možeš da okrpiš za male pare, da teraš godinama, pa ako se odlučiš za remont dobro je ako ne opet lepo, na to sam mislio... Bogte kakve sve "špeditere" prodaju za te pare, ovo je limuzina.. Poruka upućena NA naravno..

Sremac ima dana da si napisao da sam prosao najbolje sa kupovinom one zelene zmajevke za 2000e. Tako sam i ja mislio, daleko je to od loseg samo mi je mnogo bolna kupovina one crvene za 4000e.
Ona je u fabrika stanju cak i klinovi rude imaju mazalice koje rade, obrtanj mastan,kocnice i da ne pricam kako rade,pod...
Zelena je da se utegne i za cca 3000-3500e i.a i ona da pici godinama, ali kad pogledam za 1000e razlike da mi je ova pamet zapravo ne pamet nego sigurnost da godina nece omanuti kupio bih letos 2 crvene.
Mada i zelenu da okacim u oglase za dan dva bi otisla za pare koje sam platio.
Pa da ulozis u nju 500-1000e dobices prikolicu kakve se krecu po oglasima iznag 5000e. Reci ti sta hoces ali to je kupovina godine.

Ali i cekao sam godinu-dve crvenu. Jebi ga jedno kajanje ne gine. Nisam neki lovaran za mene je Zmajevka kapital, a uzeti 2 od jednom onako i bespotrwbno. Jebi ga kajao bih se i da sam uzeo njih 2, tad bih mislio da bi zelena bila jeftinija.

Pa bogte čoveče severc, ja sam pre par dana pazario jednu za 2500e,ni stari ni novi tip, nešto između šasija, stranice malo da se srede, patos nema nikakav, gume žali bože, ima papire, i hidraulika i pneumatika rade kao i instalacija, i to ti je to, hoćeš nećeš, i ovako su još trojica nju pikirali, lane bi ta prikolica bila ispod 2000k,ali ja se nećkao i eto ti ga sad...
I sve ok, guma imam viška, imam lim za patos, i ja ću nju srediti za male novce da nosi teret i mirna bačka...

Nazad
Vrh