paorpaor
Član
Nisam uzimao preko konkursa.
Sto bi rekli susedi iz Hr, mera keš
Kad bude izasao javni poziv za 50% konkurisacu.
Sto bi rekli susedi iz Hr, mera keš
Kad bude izasao javni poziv za 50% konkurisacu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas ima jedna zadruga takvu ili sličnu ali je dvonamenska, može i za zrna a može da bude i đubretara, pozadi se skinu rotori za razbacivanje đubreta komplet sve u jednom delu.Koliko para ovakva prikolica i koliko joj nosivost, posto izradjujem ovako nesto, da znam koliko sam ustedeo
Za podno skladiste cesto treba nazad kipovati...a na 3 parabolika se vozi prikolica preko 20 tona robe+7500 kg njene tezine-pa nema problema.ali ok,neko voli plave,neko crne...Trostrani mi nije potreban. Obicni gibnjevi zato sto i ako pukne kosta 30,a parabolik 300 evra.
Nisu pucale nigde,Milinkovicevi radnici su ih jos dodatno ojacavali nakon par ranijih reklamacija...trebalo bi i zadnju poteznicu da su sredili.ne,tih pehova nisu imali,vuce se dosta lako,ruda je Y,dugacka...jedino su onaj suber na patosu usrali...nacisto.Jesu li popucale negde, da li se prosulo nesto nekad iz njih, da li nisu nekad nisu mogli da otvore ili zatvore stranice, da li su se iskrivile negde, kako se vuku?
Kupiš 12,5/80-18" umesto tih malih balinki. Nego kad smo već kod guma: ima li neko iskustva sa 355/60 r18 gumama, cena, kvalitet?Da li mozete da mi preporucite koju marku guma staviti na Zmaj prikolicu, vreme za zamenu guma...
13.0/65-18 su dimenzije balonki.... sta se najbolje pokazalo... Trayal, speedways, BKT, Ozka, Cultor, Petlas ili neka druga?
Nema ovde kod nas podnog skladista gde se kipuje nazad. Kod nas su usipni kosevi i jedno podno, al tu se kipuje samo sa strane jer je dosta uzano spram duzine. Ako bude potrebe da se nekad kipuje na tri strane prepravka je vrlo prosta. Po jednoj prikolici ne bi trebalo vise od 5 sati posla, da kazem da bi se celokupan proces zavrsio za jedan dan.Za podno skladiste cesto treba nazad kipovati...a na 3 parabolika se vozi prikolica preko 20 tona robe+7500 kg njene tezine-pa nema problema.ali ok,neko voli plave,neko crne...
Dalje nema koda pare na granama rastuAuh kad pročitam kupiš novu stvar, pa je onda sam ojacavas, dopravljas....
Ima prostora.@paorpaor Mislim da nece moci da se zakaci onda, veliko je vucno oko i udarice u sraf ako bude u sredini.. ja sam mislio da zavarim po jednu plocicu za obe strane kuke, i tu da probusim i stavim jos po jedan sraf.. Ne znam da li bi to bilo bolje?