nikola indjija
Član
ZAVORNI CILINDER Z NOTRANJO VZMET 25/70mm
ZAVORNI CILINDRI. ZAVORNI CILINDRI. OPREMA ZA PRIKOLICE. ZAVORNI CILINDER Z NOTRANJO VZMET 25/70mm.
www.rositeh.si
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako nesto saznas javi,i ja se razmisljam sta mi je povoljnije,prepravka na hidro kocnice ili ugradnja kompresora na traktor.Dali neko ima hidraulicne kocnice na prikolici?
Jeste to je kombinovani kočioni cilindarOvo kazu da je i na vazduh i uljeZAVORNI CILINDER HIDRAVLIČNI IN PNEVMATSKI BOBEN
ZAVORNI CILINDRI. ZAVORNI CILINDRI. HIDRAVLIČNI CILINDRI. ZAVORNI CILINDER HIDRAVLIČNI IN PNEVMATSKI BOBEN.www.rositeh.si
Mnogo razmišljao, lupao glavu pa sam je izbacio sa jedne Dubrave i ubacio vazdušneAko traktor ima posebni priključak za hidraulično koćenje prikolice koji je upravljan radnom kočnicom na traktoru onda je sve puno jeftinije nego ako ga nema. Kad sam se interesirao za ugradnju takvog priključka na moj Goldoni Star 3050 ispalo je da mi za to treba 800-1000 eurića. S obzirom na moje potrebe, bilo mi je preskupo i odustao sam.
Jel netko razmišljao o naletnoj kočnici?
Bem li ga, ja pogodio kamionke sad gledam da su te koje sam napisao. U suštini meni ne igra neku ulogu koje god da su samo razmišljam koje su dostupnije i jeftinije ako treba menjati.Talianu 385 su balonke.
Hoces da kazes da nema potrebe za nekim ventilom(kao sto su sada ovi pneumatski) ?Košta creva oko 10-12m oko 50e
i 2 klipa oko 50e
Utičnica nzm cenu
Crevo može 6_8mm a klipići idu baš mali prečnik 20_40mm hod oko 150mm
Za prikolicu veličine zmajevke
Neko je dodavao na forumu pa slikao
Ja sam nekome dodavao ali nemam slike
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk