talianu
Član
Da ,ne kriju trgovci to,kažu da su protektirane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema!!!!Hoces da kazes da nema potrebe za nekim ventilom(kao sto su sada ovi pneumatski) ?
Mnogo razmišljao, lupao glavu pa sam je izbacio sa jedne Dubrave i ubacio vazdušne
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Maticu pa jel se to radi?Dok sam vozio kamion ,vulkanizeri iz Cente braca Zoran i Goran su samo tako duvali gume kada menjamo,jednom su bili malo naduduljeni i Zoki sipao malo vise benzina,i bum!!! Kad je oskocila sa sve felnom i opicila u plafon radionice ,a mi popadali . Bilo je" dedica spalio Djenku",ha haDobio sam pun kamion polovnih 22.5 guma dimenzija 315 i 385 samo da ih sklonim da ne smetaju.Dobro su mi došle za moje prikolice jer sam svuda namontirao felne 22.5.Montaža ide uz pomoć benzina.
Od traktora je lako skinuti.Skini od zmajevke balonku i kamionkuKo je vest ide to zgodno pajserima i cekicem
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Doteras fino u Golubince i milina.Sa paserima se fino kida obruc na gumama pa isti posle busi gume.Nemam demonterku.Razni pajseri, čekići i ide to.Kada baš zapne odnesem kod vulkanizera ili kada su u pitanju gume koje ne mogu da se demontiraju u kućnim uslovima.
17.5 i 19.5 moze bez problema, isprobano.Od traktora je lako skinuti.Skini od zmajevke balonku i kamionku