talianu
Član
Da ,ne kriju trgovci to,kažu da su protektirane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema!!!!Hoces da kazes da nema potrebe za nekim ventilom(kao sto su sada ovi pneumatski) ?
Mnogo razmišljao, lupao glavu pa sam je izbacio sa jedne Dubrave i ubacio vazdušne
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Maticu pa jel se to radi?Dobio sam pun kamion polovnih 22.5 guma dimenzija 315 i 385 samo da ih sklonim da ne smetaju.Dobro su mi došle za moje prikolice jer sam svuda namontirao felne 22.5.Montaža ide uz pomoć benzina.![]()
Od traktora je lako skinuti.Skini od zmajevke balonku i kamionkuKo je vest ide to zgodno pajserima i cekicem
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Doteras fino u Golubince i milina.Sa paserima se fino kida obruc na gumama pa isti posle busi gume.Nemam demonterku.Razni pajseri, čekići i ide to.Kada baš zapne odnesem kod vulkanizera ili kada su u pitanju gume koje ne mogu da se demontiraju u kućnim uslovima.
17.5 i 19.5 moze bez problema, isprobano.Od traktora je lako skinuti.Skini od zmajevke balonku i kamionku