Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Majevica sejalica 6 rediKada se zaglavis sa prikolicom, samo pozoves ovog momka i nema problema...Sta je nazad bilo zakaceno Luka? Ej, ima lufta u rukavcima.
А ова задња није пуна.....уствари јесте, патос пунKad već postavljate evo jedne moje od pre nekoliko godina, sve puno! IMT power!
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Nema tu sta, zapadnes. Zna se da se sve moze izvuci, tako da samo dobar lanac/sajla i jako zdrebe ispred i gas.Pa nikom nije do snimanja kad mu se to desi ali kad se dešava nekom drugom onda je zanimljivije
Da. U špediteru ima pola...А ова задња није пуна.....уствари јесте, патос пун
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Bio sam svedok, u šumi lik zapadne 540 i pobeda zakačena na donju poteznicu 8_9m3 topole u njoj, zakačio ga LKT i potegao prvo ga je razdigao od zemlje onda se prevrnuo 540, kao dva psa mačku kad uhvateNema tu sta, zapadnes. Zna se da se sve moze izvuci, tako da samo dobar lanac/sajla i jako zdrebe ispred i gas.
Zapadnem jednom sa 539 i oko 10t tereta, naidje zadruzni McC 200ks kaze da te izvucem. Reko otkacicu ja, pa ti izvuci prikolice, da ne bi mene razvukao Tako i uradimo, mozda bi sve bilo ok, a mozda bi fergulic dosao kuci u 2 dela.
Ja imam jednu traktorsku dubravu drvenu 2,5t 750r16 gume sa sve gornjim letvicama stranicama malo povišenim 85cm dubina, a bila je 70cm zbog klipa produbioZameni samo njih i teraj
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom