lovac luka
Član
Pa nije za traktore?
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Takve felne sa prstenom (obručem) OBAVEZNO moraju da se obezbede tako što se stave pajseri u rupe felne. U slučaju izletanja obruča iz falca,pajseri bi ga zadržali.Ne volim da ih vidim ni na slici.
Nas vulkanizer za malo glavu nije izgubio zbog prstena, a i dalje tvrda da su ok.
Valjda lakse za montazu...
Inace 16, 17.5, 19.5, 22.5, tubeles mama sto se tice prikolica, sve drugo ne racunam za gume!
Tu nesto nije uredu kod tebe . Ni rujkan ni ferga. Ja vucem jednu sa new holandom od 75 ks . I kad je puna treba baš da se pazi kuda se ide i kako se staje. A neznam ni kako bi napumpao gume na 10 bara.kad kod novih guma ide do 8 bara. Drugar vuče dve sa clasom od 115 konja ista prica kao kod mene ide ali nije to baš lako.Zašto Baćo????
Pa SAJLAŠICE kad ih duvaš na 8-10bar idu ko bicikli!!!!!!
Ja vukao fergulom jednu punu sto puta
A rujkan bez prednje vuče bio realnost u transportu sa 2
Mnogo lakše idu od 485_489
Vuku ali pune žitne slame.Eto ako je neki ČENEJAC u temi, da kaže čime vuku Peca i Cveta za celo selo
Često ferguson i sajlašica ili tafe42 i kamionka
Oćeš da kažeš da ih rusima ne vuku???Tu nesto nije uredu kod tebe . Ni rujkan ni ferga. Ja vucem jednu sa new holandom od 75 ks . I kad je puna treba baš da se pazi kuda se ide i kako se staje. A neznam ni kako bi napumpao gume na 10 bara.kad kod novih guma ide do 8 bara. Drugar vuče dve sa clasom od 115 konja ista prica kao kod mene ide ali nije to baš lako.
Lajkovo bi 5 puta da mogu...Tačno tako. Samo bih napomenuo da je velika razlika u stabilnosti između dobrog i lošeg petog točka-obrtnice.