lovac luka
Član
Koliko znam obične oko 8_10t su u Tovariševu kod Djordja!
Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zašto Baćo????Ne bih se usudio da vučem 2 pune sajlašice sa 577 a ne bih ni sa J.D jer nemam kompresor na njemu jer to treba zaustaviti.Moje 485 baš, baš lako idu, skoro da ih ne oseti traktor.
Ne volim da ih vidim ni na slici.Slažem se da po tvrdom510 idu lakše od 485_489
Ali u blatu si mrtav
Onaj sistem sajli je odličan za rinfuzu!!!
Isto mislim kad bi im se stavile šire gume a malo nižebile su 11 r20 a na primer 315 r 22,5" ili 420 r19,5 bile bi UBICE
Uvek su me plašile one felne sa prstenom
Koje su gume kod tebe?Ne bih se usudio da vučem 2 pune sajlašice sa 577 a ne bih ni sa J.D jer nemam kompresor na njemu jer to treba zaustaviti.Moje 485 baš, baš lako idu, skoro da ih ne oseti traktor.
Sa MCCORMICK 115 težak 3600kg sam išao preko venca!!!!!Zbog toga što one kada su pune bruto teže 27 tona a to je malo previše za 577 koji u mom slučaju ima 3,5 t težine.Po asfaltu bi i išlo nekako ali po njivama i na nadvožnjacima rinaka.Iskreno, još mi se živi.
Iskreno da ti kazem od tog konkursa sam digao ruke,ako bude uzecu Umegu,ali nema od toga nista,kad oni ne mogu da isplate povracaj premije osiguranja,sta onda da pricamo o ovim milionskim ciframa. Meni svakako fali prikolica,ako nesto uleti povoljno,uzeo bih bez razmisljanja. Bolje traziti sada nego pred zetvu.Milovane sta bi sa Umega? Zmajevke da se rade i danas u takvom kvalitetu sasije, osovina kao do devedesetih najbolja prikolica. Po selu znam neke koje su prevukle repe dva atara nasa i dalje. Zanimljivo kada je drugar na jednoj radio remont pa skidao glavcine unutra mast zuta a prikolica 40 godina, lufta nigde. Neverovatan kvalitet.
Meni treba da je kiperka,da je na zelene table i da ima atest,puno sam u saobracaju i vecina otkupnih mesta nema rampu. A tesko je naci takvu prikolicu...Milovane ti bolje uzmi neku kamionku, ima po oglasima dobrih.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока