milovan vrsac
Član
Jeste,ona je bruto 18t.
Puno je to para 8-9-10t da covek da 11-12000+pdv
Puno je to para 8-9-10t da covek da 11-12000+pdv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas je jedan gazda kupio Horsh pretovarnu prikolicu od 30 tona, onu što ima lulu. Mislim da su pričali da je koštala oko 80.000 eura. I posle nekog vremena radnik je prevrnuo sa sve 30 tona kukuruza...I onda das nekom musavom koji nije ni za kembridza valjak,da je vozi i napravi sranje i problem.
1640kg stranice,patos limeniDa li neko od kolega ima ili zna prikolica trepca kosovo od 5,5 tona koliko je teska prazna?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nemam tandem prikolicu ali sam ove jeseni 5-6 dana koristio jednu od 9 tona,zakačena je bila za MTZ 892 rm a vozio je ko je stigao.Video sam da recimo možeš da iskriviš donju poteznicu bez problema,lično sam vukao samo jednu turu i to praznu 25 km,sve zvekeće kao praporci,ljulja i cima traktor kao luda.Razmišljam koje bi bile prednosti i ništa mi ne dolazi,možda bi je lakše izvukao iz njive po blatu jer pritiska zadnji kraj traktora...Momci prednosti i nedostaci tandem prikolice u odnosu na obicne?Licno hi mi odgovarala tandem ali ne znam da li da se upustim u kupovinu.Niko u selu je nema(osim ovih za stajnjaj) pa da vidim kako se pokaze u raznim uslovima.