MONTOYA
Član
Majevica cisterna ima 6 brezonaMajevica cisterna ima 5 rupa, tehnostroj 6 rupa.
Sta je bolje, zmajevka stari tip ili tehnostroj 7t
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Majevica cisterna ima 6 brezonaMajevica cisterna ima 5 rupa, tehnostroj 6 rupa.
Imao sam na njoj preradjene točkove 19,5"Ima li ko ovakve prikolice? Imamu ponudu ovakvu jednu sanduk 4mx2m visina 95cm. Stranice nove kao i patos ima i kipanje. Najvise me interesuje da li mogu druge felne i gume na njij da se stave. Ima gume kao na Tam kamionima starim.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Mogu 22.5 kamionske, pretpostavljam. Dukej, je li to ta slika pločice koju si tražio ili ova ?
Slučajno navatao jednu Zastavu sa pločicom pa reko da škljocnem.
Grunt prevrnuti takvu tehnostroj treba bas znati. Imaju te od 5t sa sirokim gumama ako ti uske nisu pouzdane. Takodje se slazem sa prethodnim komentarima da tog godista u klasi te nosivosti to je najbolja prikolica. Ja nisam prvrnuo nijednu nikad a tovario sam po 6t na sasiju 3t deklarisanu. Najslabija tacka na uzanim tockovima su felne. Gibnjevi, sasija, stranice sve trpi dosta veci teret od deklarisanog.
Obe su imale doboše ali je bilo na jednoj inercione a na drugoj vazdušne tako fabrički@Lovac Luka
Kako si uradio vazdušne kočnice,jesi li menjao celu osovinu? Ili si samo postavio cilindre ukoliko su već postojali doboši?