Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gresio si kolega,koliko shvatam iz ovih pisanija iz prethodnih postova svi mi gresimo,silno.Matiću,kada umotas i obmotas prikolicu lancem onda joj dodaj i arnjeve jer oni drze stranice da se ne iskrive.Neka mi ne zameri kolega ali ovo mi je najjači komentar.
Kolega,imam Zmaj prikolice i jako dobro znam kako izgledaju stranice posle žetve pšenice sa lancem na sredini i bez njega.Ja ni psa vise ne drzim na lancu jer su slabi lanci , ali su mi zato lanci u prikolicama takvi da se moze na njih šlepati.
Јел си ти сигуран у ово што си написао???Al nikako lanac po sredini,jer opterećenje je najmanje na sredini, najbolja opcija je da se vezu ivice i to u X tek onda lanac ima smisla i i u tom X sastavu lanac razlaze silu.Ovako trpe sarke i krive se stranice posle par tura.
Јел си ти сигуран у ово што си написао???
Први пут чујем да ланац по средини нема сврху.....и да шарке не треба да трпе.
Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга
Druže koja je ovo prikolica i koliko para koštaju takve da kipaju na 3 strane?Od jutros džakiranje srećom nema puno 20t
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
тек ми сад ништа није јасно. ал ајд, ако ти тако кажеш, нек тако и буде. де нађи негде неку слику, тракторске приколице, пошто ја незнам шта би тражио.
послато са iq1019n уз помоћ плуга
Sto ne stavis peti tocakTo je Dubrava 3,5t 3k cene su od 1000_2500e
Jedina mana je nema peti točak sa kuglicama
Ovako uradjene sanduk povišen 15cm
Rinfuz sa 3 strane i šiber na zadnjoj strani
Dužina 372 širina 172 dubina 95cm
Nosi baš dobro šasija je baš jaka
Original bez gornjih stranica ima 1370kg
Ove moje oko 1600kg
Dok nema blata vučem ih fergusonom ako je glib onda sa 560 kud hoću
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora