paorpaor
Član
Nisam ni mislio da diram, samo pitam. Ta prikolica mi je najbolja investicija koju sam ikad imao. Kupljena tu kod vas od Kljape za 1700 evra i jos sam je prebacio na zelene table. Isplatila se 100x.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Objasni mi?ti si malo pomesao obican dvokruzni sa tristop cilindrima
Nemoras da oslabadjas cilindre rucno,postoji ventil kao onaj sto je mims polomio
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Nemoras da oslabadjas cilindre rucno,postoji ventil kao onaj sto je mims polomio
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
nevraca u bocu,kad otkocis uvek se cuje ono ksssZnaci dvokruzni ipak vraca vazduh u bocu ko sto sam i midlio?
Zbunili ste me..
- - - - - - - - - -
Al da koci kamionka,ko sto paor kaze,koci za sve novce..
Hvala Luka...Milane svaka cast!
Imam misljenje da bi bilo bolje da si nasao rudu sa gibnjem od TEHNOSTROJ tandemki ili djubretara, da malo ublazi udare, ili da ima klip I hidro akomulator na Rudi kao FLIEGEL
Al svaka cast!
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Pomerili smo sanduk jos 7 cm u odnosu na osovine,nije moglo vise jer bi prilikom kipovanja zadnji kraj sanduka udarao u gumu,a i sada mi je dosao oslonac klipa bas iznad prednje osovine,odgovara mi da i njega oslonim na osovinu...Mogle su mozda osovine Jos malo biti pomerene ia zadnjoj stranici, al ok...
Svaka cast,ima tu posla ohoho,i dobro je ispalo...
Kolega,od FAP-a jeste,al od kog modela tacno,nisam siguran jer je bio skinut vec sa kamiona kad sam isao da kupim...duzina sanduka je 4,20m...Kolega jel to sa fapa 1921 sanduk?
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
https://youtu.be/iTZZ8yJRnSgKako ce ovo biti registrovano?