Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda je ranije registrovana a tehnicki sada nece proći nikadIma takva ista kod mene u selu Registrovana
Mislis?Mozda je ranije registrovana a tehnicki sada nece proći nikad
Moze, slikaj...Ako nekog interesuje ja sam na belarusa 820 montirao dvokruzni sistem dva izvoda za vazduh posto turske prikolice imaju taj sistem i jeftinije je bilo prepraviti sistem na traktoru nego na prikolicama ako nekog interesuje mogu sutra slikati kako to izgleda
Pa u Vajskoj si,tamo ima svegaI meni je pukla lani jedna, daj slike pa mozda nadjemo...
I mene na majevicama pate ventili kočenja. Imam dvije jednoosovinske i ni jedna ne radi kako treba. Starija je kočila prve dvije godine kao luda, sad imam problem kao i kolega, ne vraća kočnice nazad dok se ručno na regulatoru ne ispusti zrak, novija majevica koči i vraća kočnice ali koči jako slabo...Rastavi onu solju 4 srafa m8 izvadi ventile ocisti uzmi kremu za ruke namazi gumice I VATRA!!!
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Da li ti je ventil(papuča) na traktoru u redu?Kod mene je to bio problem slabog kočenja.
@Bobo
Koja je cena tih kočionih ventila kod vas koji se koriste u jednokružnom sistemu kočenja tipa zmajevka ili majevica?Ko je proizvodjač?Kod nas se cena kreće od 100-170 evra piše da je petoletka proizvodjač.Sve više mislim da je to neka PRC petoletka obzirom koliko kratko traju.