Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mora po necemu da se poznaje da je rucni rad... salim se...Tebao si praviti klackalica osovine ili da si nasao od kamiona sa sve gibnjevima, znam da je ovako stabilnije kao moja jednoosovinka bez gibnjeva Ali ovo je veliko
Ako stane 8t zita znaci ladno ima 10-11m3 zapremine
Jel bi smeo da tovaris 7-8m3 sljunka ili peska?
Al da je ekstra jeste
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Ma i ovde se lepe saobracajci,al za sada dok ne dobije registraciju,obilazimo ih...Ovo kad bi kod nas proterao odmah bi nalepio dva-tri saobracajca jer sigurno da nisi mogao da je registrujes.
Sto kad si sve tako lepo odradio nisi i ofarbao da ne rdja?
Ovo kad bi kod nas proterao odmah bi nalepio dva-tri saobracajca jer sigurno da nisi mogao da je registrujes.
Sto kad si sve tako lepo odradio nisi i ofarbao da ne rdja?
Biće i ova moja registrovana uskoro... ;-)Ima takva ista kod mene u selu Registrovana
Na koju foru moze da se registruje rucni rad? Moze odgovor I na pp.Biće i ova moja registrovana uskoro... ;-)
Послато са TA-1033 уз помоћ Тапатока
Daj sliku da vidimoLjudi molio bih za pomoc , pukla mi glavcina na prikolici koja je neka home-made izvedba ,kupljena pre 20 i kusur godina i sad ne mogu nigde da nadjem istu.
Sa pet brezona je, razmak od sredine do sredine brezona je 10cm ,naspramni brezoni 16.5cm ,a srce 11.5cm.
Ako neko ima tako nesto u svojoj gvozdjusini a da mu ne treba kupio bih ,ili bar da zna od cega je pa da znam od cega da trazim.