Da, nove i jedna i druga s povišenjima.
Prvu uzeli običnu (jedna jedina u HR bila, majevica bila u nekom štrajku il koji bog i nisu pravili prikolice te godine) s povišenim stranicama i kad su povišice namontirane može kipati samo nazad jer nazad ima rinfuz svaka. Na stranu se moraju otvarati stranice s povišenjima a to kida ruku iz ramena ili lomi stranicu tak oda se to ne radi. zadnja stranica je imala krivo zavarene donje šarke tako da sam ih prvi dan odmah odrezao i zavario kako treba da se lako zatvara zadnja stranica. Ovaj trgovac od kojeg sam prvu kupio je uvozio neobojane prikolice i sam ih bojao i to je bila "javna tajna" bojane su bez čišćenja i pripreme i tu se boja jako guli al pošto sam znao da on to boja, tražio sam od njega gratis litru boje na što je rekao da nema pa sam mu rekao što znam i dobio sam litru boje tako da nije problem
. gume na toj prvoj su bile kineske LU-HE tubeless i nakon prve sezone počele se rastavljati po slojevima, pa smo ubacili unutarnje u njih al opet su se kidale pa sam morao kupiti i nove MITAS gume za nju i sad je s njom mor božiji.
Druga je s povišenjima kupljena druge ili treće godine poslije prve, rinfuz otvaranje sa strana i nazad, gume kvalitetnije, crijeva za zrak i kipu kvalitetnija, elastičnija, ima ljestve s prednje strane za penjanje u prikolicu. PUNO bolja prikolica od one prve a razliak u cjeni je bila 150€ al kažem kad smo prvu kupovali nije bilo izbora, bila je samo jedna u cjeloj državi s povišenim stranicama tako da smo uzeli nju. Druga je puno bolje i obojana (u fabrici farbana kako treba) i sve na njoj štima kako bi trebalo bit.
Što se čvrstoće samih prikolica tiče, mi smo prezadovoljni s obadvije. Sa starijom vozimo šoder, zemlju, što god treba, a nova je isključivo vozila zrno i ona čak ne vozi ni kukuruze kad se beru u klipu, nju baš čuvamo. Staru smo prebacili dvaput u istom danu punu panjeva i pomotali smo obje bočne stranice al smo ih uspjeli vratiti pošto nije strašno pomotano bilo. Novu je otac "nagnuo na stranu" do pola punu zrna i na njoj se ništa ne pozna da je bila prevrtana.
Za te novce se tad mogla dobiti Loznica jednoosovinka koja je imala duplo tanje osovine i stranice, gume triput slabije, i povišenja se na njoj nisu mogla skidati. Dobivali smo ju ispod svih cjena i nismo ju htjeli kupiti, ne znam kud su loznice iz tog kruga završile al ono je samo za piljevinu i lišće voziti dobro.