Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neznam tačno, ali tu je oko 11000+pdv bez opreme, nena oznaka je Z 11045 xxl.Mikulaš jel slučajno znaš cenu Brantnera od 8t
Tapatalkkal küldve az én LG-D280 eszközömről
Kupiš traktor ,moraš dokupiti opremu,kupiš plug pa i za njega doplaćuješ opremu,sad i za prikolice,pa kakvu ona ima opremu,sem cerade koje sam praviš gvozdene delove.Neznam tačno, ali tu je oko 11000+pdv bez opreme, nena oznaka je Z 11045 xxl.
Kupiš traktor ,moraš dokupiti opremu,kupiš plug pa i za njega doplaćuješ opremu,sad i za prikolice,pa kakvu ona ima opremu,sem cerade koje sam praviš gvozdene delove.
Dosta toga covek sam moze napraviti, (arnjeve, ceradu kod nekog privatnika napraviti po meri, siguran sam da bi dosta jeftinije bilo, rezerni tocak ako je vec potreban, felnu naci polovnu sa gumom ili gumu novu kupiti, drzac tocka takodje nije problem napraviti...) smatram da za te "gluposti" uzimaju mnogo para.Nažalost ima dosta kao dodatnu opremu, a sve je skupo, i na svim prikolicame je ista priča !
1. Rezervni točak
2. Nosač rezervnog točka
3.Cerada sa arnjevima
4. Automacka poteznica
5. Platforma
6. Y ruda
7.Opruge za lakše zatvaranje stranica
8.Kočnice dvokružni sistem i još svašta koje ja nisam hteo ni da čujem