MARKO_KUBA
Član
I ja mislim da ti je taj sistem puno jednostavniji za napraviti, a služi svrsi odlično.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da,da su metalne bilo bi lakse bilo sta uraditi..A da su metalne lakse bi napravio taj sistem kao kod loznica
Problem je taj deo patosa koji je van stranice. E, jedino kad bih prosekao taj deo gde bi se vario uvaj "U deo" za stranice za nekih 12-13-15 mm,onda bi mozda mogloJesi razmišljao da šipku staviš ispod sanduka, a tu gdje se stranica drže da kopča dođe?
Nešto poput ovoga sa slike?
https://www.njuskalo.hr/image-bigger/strojevi-transport-tereta/prikolica-lesko-7t-jednoosovinka-slika-56145903.jpg
Bice sutra slike,pa da uporedimoJa sam moju dubravu sa drvenim stranicama prepravio na rifuzno slican sistem kao zmajevka pa kad stavis sliku gde se bolje vidi kacenje da uporedim, mozda bi mogao kao ja da uradis. Inace vrlo prosto odradjeno.
@Branković
Upravo sam mislio da napraviš ovako kao što je Marko okačio link,isto ide šipka celom dužinom a na stranicu se vare ove kopče. I na onaj sistem moraš variti kao šarku od punog materijala i još sa konusom na jednoj strani.U svakom slučaju slikaću sa zmajevke,ako neko pre ne okači slike.