Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gibnjeve nema. Sad je poceo nesto da seta sa cenom sad nekad kaze 1200 1300 tako da verovatno nista od pogodbe..Jel ima gibnjeve ta prikolica? Moj cale sa gibnjevima prodao za1500 i nove tablice
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
E jbg,kad tako menja cenu pa neka je ima ondaGibnjeve nema. Sad je poceo nesto da seta sa cenom sad nekad kaze 1200 1300 tako da verovatno nista od pogodbe..
Послато са Samsung Galaxy s6 уз помоћ Тапатока
Ta Ljutomerka i nije nešto imamo je mi. Od terefa se pfelomila na pola. Ona starija sa jačom livenom rudom i livenim u profilima u šasijj daleko je bolja od ove sa krivljenim limom.Koliko vredi ova tehnostroj prikolica 3t, fabricka i boja i gume (barum 16 platana), 1982, garazirana bila, sva instalacija ispravna, registrovana..
Послато са Samsung Galaxy s6 уз помоћ Тапатока
Te gume od hamera se nalaze tamo u bosni kod visokog negde. Sad kako se ko snadje da ih uzme, verovatno ima i neko da preprodaje.. Ja ih imam na ovoj jednosovinki i uzeo sam iste i za samoutovarnu odlicne jake gume.Jel ima još tih guma da se kupe, imam takve na cisterni i stvarno besprkorno služe
ovde kod nas nema više
Kod mene nije istrulila uopste prednja stranica, dva puta godisnje iscackam skalpelom prljavstinu i nakvasim uljem.Ja imam ovakvu istu prikolicu, sad su na njoj gume od vojnog američkog Hummera. Izuzetno dobra i jaka prikolica. Truljenje na spoju prednje stranice i patosa je posledice načina na koji je taj dio izradjen. Lim od prednje stranice je savijen pa naslonjen na patos a potom opet savijan pa zavaren naprijed za šasiju. Nije zavaren i iznutra pa vlaga i prljaviština udju unutra i ne mogu se ni očistiti ni osušiti i istrune tu lim. Moja nikad nije prenoćila napolju za gotovo 40 godina (novu je otac uzeo) a opet je tu istrula. Nije neki problem da se to sredi, odreže se oštećeni dio odozgo i sve obrusi dole na patosu da se očisti rdja i potom se od dva L profila (L40x40) napravi taj dio i lijepo povari spolja i iznutra, kad se tako sredi i ne primijeti se da je išta radjeno a mnogo je jače i bolje nego fabrički što je uradjeno.
Jel ima još tih guma da se kupe, imam takve na cisterni i stvarno besprkorno služe
ovde kod nas nema više