Prikolice

Kad već spominjete Dubrave i Kikinde... Zna li itko od vas koja bi to prikolica bila po ovom opisu:

Limeni pod, stranice drvene u metalnim okvirima, gume 16" dvostrani kiper s dva cilindra i zračne kočnice. Ne sjeća se jel siva, zelena il plava boja al kaže da je 100% tvorničko stanje, njegov tast prvi vlasnik prikolice. Oni bi to prodali al ne znaju koja je marka iste i koliko da traže za nju. Nosivost je nekih 2-3 tone kaže da ju je samo par puta vukao s kukuruzom u klipu i nikad nije vagao teret pa ne zna.

Očekujem slike već neko vrijeme da mi pošalje al nikako...

Koju god Kikindu sam našao na internetu da je kiper sa zračnim kočnicama svaka je imala metalne stranice

Najvjerojatnije da je Tehnostroj, takva ista kakvu ti opisuješ je neki dan prodana kod nas u selu.

Koliko bi platili golu sasiju od kikinde mislim da je 2.5T sa papirima....? Zadnjih 20 godina tako stoji pod supom

Danas stigla šasija od Zastave, četiri felne i diferencijal. Spremam materijal da pravim prikolicu prikolicu za bale. :bravo: Bice slike kad počnu radovi!
Kad je već bilo reči o gibnjevima i cenama... Ovaj čovek ih prodaje po 40 evra po komadu(isto su od Zastave). Ali bas su dobrom stanju.
Koja cena svega pojedinačno ili kakva je već bila pogodba?

Potraži na internetu Napredak Promet Valjevo. Baš sam pre neki dan bio kod njih sa komšijom i on se raspitivao za stranice. Standardna dubina, lepo izgledaju, 2.5mm debljina lima. Samo da se montiraju na prikolicu. Čini mi se da rekoše da su 28000.

Niko nema iskustva sa Dubravom 10t 3st kiper sto Coric prodaje? :sta: Meni deluje prekopirana Farmtech sanduk, jedino se plasim za sasiju, osovine i gume kako ce ici.

Posto sam uzeo zmajevku 470, imala je za kipanje onaj rezervoar iza, sa uljem i pumpom, pa sada to trebam prepraviti na kipanje za traktor.....jer prikljucka nema....jel ima negdje uputstvo za tu prikolicu da nesto vidim??

nema priključka za traktor, gledam od ispod, i nemogu naći, pa da je i skinuto.....to sam prvo pomislio da je skinuto, al oba klipa uredno povezana, i sve ide prema nazad.....

moram još pogledati detaljno oko petog točka, tamo je možda T komad gdje se spaja crijevo, ima i tu slavinu za kipanje druge prikolice.......al iza nema priključka za drugu prikolicu, nego kao nekakav čep koji nisam nikada vidio.....budem slikao.....da to rješim do žetve

Nazad
Vrh