Prikolice

Pogledaj komentare ostalih ljudi na forumu i shvati da nisi upravu.
Garantujem da nisi probao niti radio sa takvom prikolicom nego lazes da ne bi ispao glup.

Manjeviću vređaš!
Pročitaj malo unazad i nemoj brabonjati
Pitao si za mišljenje o ceni (a ujedno da ti posluži kao oglas), napisao sam ti svoje mišljenje...
Izneo sam svoje mišljenje da bi radije uzeo FAK-ovku nego tvoju jer sigurno postoji razlog
Nigde nisam kudio tvoju prikolicu, video sam takvu, nisam nigde napisao da sam radi sa njom
Ti na to kažeš da nisam u pravu i da sam glup jer ti se ne sviđa moje mišljenje, to ja baš bistro i zrelo razmišljanje
-----------------------------
A da si ti pametan kao što misliš znao bi zašto bi lakše prodao 5 dubrava trostranih za 2000e i 5 fakovki za 3000e nego tu tvoju za 2500e
A da je bila u nabavci ta približna cena ti prvi je ne bi kupio

Meni jedino što se ne sviđa na toj viševici su gume od 15 coli.... za asfalt OK, ali po atarskom putu.... pa kad su kolotrazi do kolena....

Meni jedino što se ne sviđa na toj viševici su gume od 15 coli.... za asfalt OK, ali po atarskom putu.... pa kad su kolotrazi do kolena....
Ta guma je Iste visine kao 750r16 samo malko sira
A sa tockom 750r16 nisam nikad naseo u vagash mozda sto vecina ljudi u selu ima takve tockove
One loznice su dobre kad se stave tockovi od 22,5" I duplo sire gume, a postoje I prve loznice trostrani kiper I
U selu ima dosta onih ZASTAVA, POBEDA, TREPCA, sa uzanim tockovima to je njesra, uvek se ljulja moras paziti da se ne prevrne , kad je puna nesmes smorati rudu vise od 45 srepeni, osovine se uvujaju u kiflu bas su prevazidjene

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

@ Montoya Niko ti nije rekao da si glup, nego si sam sebe tamo pronasao. Tako da nemoj da se vredjas bez razloga.

@Kameni Imao sam pre ove prikolicu sa visim gumama, pre bi se ta zaglavila nego ova.
Ovoj bi bilo idealno da su balonke umesto ovih, ali ni sa ovim nisam imao problema.

Menjevicu sam rekao i na pp stanje kod nas. Generalno 5t prikolica ja nisam spreman platiti je 3000e pa sve da je trostrani kiper. Te gume su uzane i to vuci po njivi kada je mekano treba jak traktor. balon gume kao na tehnostrojkama ili zmajevki sa 558 ide ladno. Imam osecaj da se identicno vuce zmajevka i ovakva 5t prikolica sa uzanim gumama. Po asfaltu je lakse sa uzanim, samo sto po asfaltu ce ici uvek i bilo koja guma, a po njivi nece.

Da je moja trazio ne znam koliko bi trazio, ali verovatno je ne bi dao ako ne mogu dobiti bar 2500e za nju.

Ja sam Zmaj 7t platio 3200 a ujak Emind Erdevik 5t (u kojoj sam tovario 7200kg soje) 2600. To je ova narandzasta
0e191dd4edf29f0ec6d15829a746bbb4.jpg

Poslednja izmena:
Која жута? Ова лево или ова десно?

Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга

Tovario sam i ja na jednosovinki 5.180kg psenice I vukao sa 539, stranice prikolice visine 115 cm. Ali to sve nije predvidjeno za tako nesto.

I po mome tako se krecu cene oko 2000 dvostrani kiper top sredjena trostrani ti vredi da kupis ako nemas jednoosovinku a one oko 2500 a uvek ce biti taj sto prodaje da je malo i taj sto kupuje da je skupo tako da ti trazi koliko zelis a valjda naidje kupac pa obojica da budete srecni

Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk

Ispravio, narandzasta! Mahinalno, mi je zovemo "zuta" ko narandza.
@lovac luka
Mislim da je domace proizvodnje nije to moja prikolica, verovatno kopija ITAS-a

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jako dobro resena prikolica, malko mi sasija slabasna za 7t, ali valjda je kontruktor proracunao dobro. I dobro je sto je prednja osovina malko izvucenija napred, skoro je nemoguce prevrnuti.

Koliko da trazim za ovakvu prikolicu, Visevica, dimenzije sanduka 4x2x0,9. Trostrani je kiper. Sasija dosta jaka. Nije pucala, krivljena. Trostrani je kiper. Kipuje I nazad, sto je retkost. Ali ne znam koliko da trazim za nju. Mozda bih je I menjao za tandemku....

Ima jedna ovakva prikolica kod nas meni se lično baš i ne svidja više volim zmajevke. Ja sam pre godinu ipo kupio 485 sa novim stranicama i podom i solidnim gumama za 4000 a imam i 470 sa uskim gumama.

Koliko su tu mali lezajevi, nemoze biti povozna kao Loznicka ni u ludilu...Isto tockovi nebo i zemlja, kod Loznicke R20 gde mozes ici sa gumama 9,00 i nadvisenje stranica do 7t jer je stel predimenzionisan i gibnjevi za 5,5t. Nekad su stvari ocigledne da nema potrebe isprobavati. Sad da stavis obe u oglas sa istim cenama 99,9% bi uzeli Loznicku, cak i da spustis cenu za 500e kome taj novac ne izgra ulogu nebi se odlucio drugacije, kome igra mozda :ppozdrav:

Nazad
Vrh