lovac luka
Član
Bude I kod ILICA u BP
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj me držati za reč, ali mislim da je kod lokalnog majstora u Žarkovcu, a meni susednom selu, čini mi se da se da mu se radnja zove Ćure, NOV gibanj 40 eura...Pun mi je kumova,traže za gibanj 40 era ja kupio ko nov špediter za 200.Jedino ko Kece na otpadu da naiđem
Imali ko dva gibnja od dubrave 2,5 t da proda
Možda je Tehnostroj.Kad već spominjete Dubrave i Kikinde... Zna li itko od vas koja bi to prikolica bila po ovom opisu:
Limeni pod, stranice drvene u metalnim okvirima, gume 16" dvostrani kiper s dva cilindra i zračne kočnice. Ne sjeća se jel siva, zelena il plava boja al kaže da je 100% tvorničko stanje, njegov tast prvi vlasnik prikolice. Oni bi to prodali al ne znaju koja je marka iste i koliko da traže za nju. Nosivost je nekih 2-3 tone kaže da ju je samo par puta vukao s kukuruzom u klipu i nikad nije vagao teret pa ne zna.
Očekujem slike već neko vrijeme da mi pošalje al nikako...
Koju god Kikindu sam našao na internetu da je kiper sa zračnim kočnicama svaka je imala metalne stranice
Ima i sa drvenim,fabrickim stranicama.Kad već spominjete Dubrave i Kikinde... Zna li itko od vas koja bi to prikolica bila po ovom opisu:
Limeni pod, stranice drvene u metalnim okvirima, gume 16" dvostrani kiper s dva cilindra i zračne kočnice. Ne sjeća se jel siva, zelena il plava boja al kaže da je 100% tvorničko stanje, njegov tast prvi vlasnik prikolice. Oni bi to prodali al ne znaju koja je marka iste i koliko da traže za nju. Nosivost je nekih 2-3 tone kaže da ju je samo par puta vukao s kukuruzom u klipu i nikad nije vagao teret pa ne zna.
Očekujem slike već neko vrijeme da mi pošalje al nikako...
Koju god Kikindu sam našao na internetu da je kiper sa zračnim kočnicama svaka je imala metalne stranice
Pa zar nije najbitnije u kakvom je stanju i posto je a ne ko je napravio ako je cena prava kupujte
Koliko sam ja upucen od te tri samo tehnostroj ima obrtanj iliti 5ti tocak tako da moj glas ide za nju...