Prikolice

Uzane gume, zadnja serija sa uzanim rolrebrima na stranicama i nosivost bi trebalo da je 8t, ali nisam siguran, mislim da je to prva serija zmaja sa 8 tona nosivosti.

Drugarova sada KIPER auto prikolica, ima pilanu pa prodaje i odvozi otpad od proizvodnje paleta neke kockice letvice velicine kutije cigara
Pre je slao dva radnika zbog istovara a sada ide samo jedan
Naravno vuce je GOLF 2 TD
d62ee2a63dbee95d6d1e220e89d69479.jpg
7e13908024de2d65be97c10ed0c7ef92.jpg
4a6ad579366113e2e9f2f8ae150b487c.jpg

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

Kakva registracija :) od 3 prikolice i 2 speditera registrovana samo jedna prikolica, slucajno :)
Spediter ja sredim po mojoj volji i takav nema da se kupi, jer svi za prodaju krpare a ja kad ga uradim mozes vodu sipati u njega nema da pusti kap :)

Svaku Dubrava prikolicu je radio KPZ Sremska Mitrovica i na svakoj šasiji je ukucan broj...
Po broju šasije ti daju kopiju računa i registruješ prikolicu...
Hvala Bogu, pa ZATVOR nije propao za vreme tranzicije i sankcija...
S tim da ova prikolica-špediter je KONJSKA, i nosivosti je SAMO 1 tona, a ukupne mase 1.500 kilograma...Znači, špediter je težak 500 kilograma, u mom slučaju 550, sa lampovima, drvenom rudom, rezervnim točkom,dizalicom, ključem "krstakom" za skidanje točkova i sekirom, za "nedaj Bože", a prikolica je nosivosti, ponavljam, 1.000 kg, mada nosim sa njom i ćitave 2 tone, ali mora ići jako sporo da ne pukne gibalj, ili nešto još gore....
Znam ovo milion posto, jer imam istu takvu...
Zapravo, kakva će biti posle remonta...
Jer i ja sam ovakvu nabavio za 120 eura, ali je bila u voznom stanju, pa komplet razvalio i sve ispočetka, na kraju ispala ovakva...

20160915_152714.jpg

Ali da bi se registrovala kao traktorska prikolica, mora se ukloniti sedište, i produžiti, glupost znam, ali je tako...
Ja odustao od registracije, vučem je naokolo na divljaka, a ostalo mi je da razvučem instalaciju i namestim svetla i to je sve....

20180101_134219.jpg

Poslednja izmena:
Imas u Rumi na vasaru sta hoces,samo treba znati koje ti trebaju,ima sa 7 ili 8 licni uze ili sire.

Samo dobro pazi da nisu lomljeni !!!
Banda polomljene gibnjeve rasturi, zavari običnom rutilnom elektrodom, ostavi da zarđa, pa prepakuje kao što je bilo !!!
Od delova polomljenog gibnja koji su uzeli kao staro gvožđe, naprave polovan koji je, "kao skinut" sa rasturene prikolice...
Kupiš mačku u džaku...
Moj pokojni ujak je tako naleteo, a i ja zajedno s njim...
Kupimo na Vašaru kompletan gibanj, i donesemo kući i montiramo. To je bilo u leto. Na jesen kada se vukli kukuruzi, puna prikolica u klipu sa dodatnim stranicama, i pukne baš taj gibanj, skinemo, kad imamo i šta videti, intervencija, gore opisana "uživo"...
Odemo kod majstora što pravi gibnjeve i ispravlja stare, i kupimo za Dubravu od 2.8 tona drugi gibanj kompletan, namontiramo, i eno i dan danas kod drugog gazde se kotrlja...
Tako da je moj savet, otvori šestore oči...
Vašarska roba, kajanje ti ne gine...

Poslednja izmena:
Evo vam br tel K.P.D Dubrava pa se raspitajte 022-638-200 trazite komercijalu i sve cete saznati oko ovoga

Milose pasuju gibnjevi od vojne kuhinje prikolice onog kazana prikolice moze da see nadje po vojnim otpadima koliko se secam sirina gibnja za dubrave je 70mm
A ima I neki tip u temerinu sto sprenguje LEKA je nosio
A imas sigurno I u VAJSKU KOD KUMOVA

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

Pun mi je kumova,traže za gibanj 40 era ja kupio ko nov špediter za 200.Jedino ko Kece na otpadu da naiđem

Nazad
Vrh