Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesul teske za skidati ove stranice kod mene su sa drvenim koljem pa su opet poteske.
Meni licno nisu teske,sam ih namontiram bez problema, odokativno ove duze stranice nemaju preko 20kg.Jeste da su cevi metalne al na drugoj kiperici imam duple stranice cisto od drveta,daske su takodje camove ali stubovi su od bagrema i teze su mi stranice od ovih sto sam sad uradio sa metalnim cevima.Jesul teske za skidati ove stranice kod mene su sa drvenim koljem pa su opet poteske.
Cvetojevic,od kog sastava su ti paneli posto se na slici ne vidi bas najbolje?Kod nas dosta ljudi praktikuje da nastavke tj duple stranice prave od sal-tabli,i sam sam bio misljenja da ove stranice tako odradim,medjutim takve stranice su teske ko tuc,sam ih jako tesko namontiras,zato sam se opet odlucio za camove daske.Mogu se napraviti od panela, mislim da se mogu naci u sirini od 40cm i 3cm debljine, laksi su i dugotrajniji od drveta.
Gde se na Dubravi od 2.5 tona nalazi broj šasije? Tražili smo sa ortakom ali nigde nismo mogli da nađemo...
BROJ na Dubravi je obicno ukucan iznad zadnjeg desnog tocka i jako slabo se vidi, makar na mojim Dubravama
Za prvu ruku pasu felne od 560 i 577 2WD 100%,a gume mozes i 225/75 16C.Koje sve gume mogu da se montiraju na Dubravu, a da su felne standardne, ili da pasu rupe?
Gde se na Dubravi od 2.5 tona nalazi broj šasije? Tražili smo sa ortakom ali nigde nismo mogli da nađemo...