Prikolice

Pa sta fali utvi?
----
Kontao sam, sigurno nije kiper... :spavam:

Da Vas pitam, da li je mnogo 3000 din za remont prikolicnog kocnog ventila. Set za reparaciju je ukljucen u cenu. Ostavio sam ga danas kod majstora, pa mi je rekao okvirnu cenu.

Sad je kasno. Problem je bio u tome da nije hteo da preusmeri vazduh ka klipovima, vec se vazduh vraca ka traktoru i ispusta na ventilu kocnice traktora.

To i nije skupo ja kad sam gledao da kupim bio 100evra.Mene isto zezao nije hto da puni bocu vazduhom nego ispustao sav vazduh odozdo na ono sito.Nebudem lenj rasturim ga ocistim sve lepo sklopim ponovo i radi bez greske.

Imam 3-4kom,koji posle remonta bili dobri od mesec dana do godinu u fulu,za 9000imaš novi
ili ti kompresor gura veliku kolicinu ulja ili ti nezatvoris poklopce na spojnicama pa ti udje prašina u sistem,ako je prasina u pitanju rastavi ga i podmaži makar sa tavat mašću a najbolje bi bilo sa grafitnom :cao:

Zna li neko za prikolice Viševica 7 t. Trebale bi pakne komplet za sva 4 točka. Gdje bi se to moglo naći ili možda štima od neke druge. Možda ih neko pravi-ljeva a obloge ćemo neke pripasati.

Ima li kod nekoga u blizini kočionih priključaka za vazduh da se kupe?Trebaju mi u paru,za traktor i prikolicu (petoletka).

Ima li kod nekoga u blizini kočionih priključaka za vazduh da se kupe?Trebaju mi u paru,za traktor i prikolicu (petoletka).

Izgleda da su zatvorili fabriku, prošli vašar u B. Topoli nije moglo naći ni jedan komad petoletkinih brzih spojki jedino polovnjaka. Celu pijacu obišao ni komada....

Ja sam kod mene stavio spojke za hidrauliku. Jedino covek moze da pogresi, pa da napuni vazdusnu instalaciju uljem kao sto je skoro pisano u nekoj temi. :osmeh:

Da li je moguce naci negde ovakve rucice za zatvaranje stranice ?? U pitanju je IMT fak Loznica. Ili je lakse nekako napraviti rucicu ??

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]Drugaru remontovali prikolicu, ruska je prikolica, tovari 9200 kg psenice.Sve novo sem guma.

Nazad
Vrh