Prikolice

Lepa prikolica.

Koji bi trebalo da su bolje brze spojke za hidraulik? One sa krstom ili sa tačkom? I kojeg proizvođača? Imam trenutno na krst i od svih fela ni jedna sa drugom rod nije.

Od zastave one prve jaka je jedino gume puknut mogu.
Sedmica ju vuce samo tako ne dize ga .
10 meteri drva je islo maks i ovako krumpira drzi ona bez brige.
Da mi bar ima papire i da je stavit osovinu s kočnicama i balonke bila bi zakon

7ica ti je bez guma. :sta:

- - - - - - - - - -

Evo ja napravio šumsu prikolicu,icice i stranice na nju,da mogu za nešto sitnije da je koristim
2,5*1,15 kutija 80*40,patos hrastovina 4cm,trenutno je vuce tomo vinkovic,ali uskoro ce imt539
Ja sam prezadovoljan kako je ispalo,jer sam apsolutno sve sam odradio,a imam 17 godina

bilo bi bolje po tebe da si okretaljku stavio na rudu umjesto sto si ovo posarafo i zavario.

Prikolica koju je pravio Marko je dobra, stvarno lijepo uradjeno ali kao veliku i veoma ozbiljnu manu moram da istaknem to što je ruda fiksna. Takva ruda je strašno opasna kod prevrtanja jer ako prikolica krene da se okreće, ide i traktor za njom. Ja lično nikad ne bih zakačio za traktor prikolicu sa fiksnom rudom, kod mene je pride brdski kraj tako da je igranje sa tim opasno po život.

Lepo ti to radiš, posebno mi se sviđa aparat, imam i ja takav, ostao još od dede, radi i danas.

Evo danas stigla sa remonta, majstor uzeo 500e za ruke. Uradjen kompletan remont.::novac::
img20150727174258.jpg

- - - - - - - - - -

img20150727174525.jpg
Људи што мени боде очи кад овако зафарбају и гуме приликом фарбања фелги..Па у пм кад се да толико труда да се овко лепо среди дај бар још 20 мин потроши да се обложи новинама неким.

Jedno pitanje ako neko zna gde se mogu kupiti suberi za istovar zrna da se mogu namontirati na prikolice?

kod svakog ko pravi puzne transportere,oko 1ooo din komad uzimao sam prosle godine
jel scania r serije sa spoljnom klimom? :ppozdrav:

Nazad
Vrh