Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam prezadovoljan kako je ispalo,jer sam apsolutno sve sam odradio,a imam 17 godina
Evo ja napravio šumsu prikolicu,icice i stranice na nju,da mogu za nešto sitnije da je koristim
2,5*1,15 kutija 80*40,patos hrastovina 4cm,trenutno je vuce tomo vinkovic,ali uskoro ce imt539
Ja sam prezadovoljan kako je ispalo,jer sam apsolutno sve sam odradio,a imam 17 godina
7ica ti je bez guma.
- - - - - - - - - -
Stara slika ima sad gore nove .
Људи што мени боде очи кад овако зафарбају и гуме приликом фарбања фелги..Па у пм кад се да толико труда да се овко лепо среди дај бар још 20 мин потроши да се обложи новинама неким.Evo danas stigla sa remonta, majstor uzeo 500e za ruke. Uradjen kompletan remont.
- - - - - - - - - -
Ja sam kupio u http://www.sigma-mol.com/ a ima kod Kosanovica iz Pazove svi salju kurirskim sluzbama i cena je kao sto kaze Goran oko jedne crvene.Jedno pitanje ako neko zna gde se mogu kupiti suberi za istovar zrna da se mogu namontirati na prikolice?