Prikolice

Ljudi hvala svima na pomoci,Goran G. to bilo u bivsoj firmi,svi kamioni su imali spoljnu klimu,na vodu,nije nesto,sad vozim Iveco, ima Indel fabricki spoljnu klimu, mnogo bolje od te na vodu.Sory za:off_topic:.

Da li ima neko u okolini Odžaka da pravi zatvarače stranica kao na onoj zmajevki par postova prije mogu biti i malo slabiji od tih na slici pošto je i prikolica manja

Ja danas pazario ovu prikolicu.

dsc0003.jpg

dsc0004.jpg

dsc0005.jpg

dsc0006.jpg

dsc0007.jpg

Dao ovu i jos 1000 evra.

dsc0008.jpg

Da li neko zna gde bi moga da nađem saobraćajnu od pobedine prikolice 4 t? Naime imam dve takve prikolice, na jednoj ima pločica a na drugoj nema, pa bu teo da ih registrujem a pošto nemam brojeve šasija, najbezbolnije bi bilo na neke saobraćajne. Ako neko ima informaciju i hteo bi da podeli, unapred sam zahvalan.

Svaka ti dala,...pa ti rece da ove godine tesko da ce ici u njive?!

- - - - - - - - - -

E sad tesko ko da ima lepsi vucni voz u selu i u gradu!

Da li neko zna koja bi trebalo da bude ova prikolica(i gde da trazim broj sasije), dimenzije sasije je 4,5x2m, ima dole ove vinklove, sanducar, nosi gume 7,50-16

Najvise me bune tockovi, koji su izgleda fabricki zavareni za dobos, pa se tocak ne skida preko ovih 5 srafova, nego preko centralnog, ko na formuli :haha:

Da li to moze da se prepravi , isao bih na vece felne i gume, posto su ove gume male za planiranu zapreminu.

To je Pobeda prikolica. Felne je verovatno neko vario jer fabricki nisu sigurno zavarene. Pasu ti felne sa nekih K2 beraca na koje mogu da idu gume 7.5 i 8.25 R20. Broj sasije je neko spominjao na prethodnim stranicama, ja nemam takve prikolice pa nisam to ispratio do kraja.

Taj var mi deluje prilicno dobar, kao da je fabricki, probacu da obrusim pa cu videti za dalje. Imam nekoliko guma 825.20,jos da negde nadjem te felne, Planiran je sanduk od 9 kubika . Hvala Bubu :ppozdrav:

Jel' zna neko tel. nekoga ko se bavi prodajom felgni za prikolice. Trebaju mi felgne od prikolice male Kikinde, 16''.

Nazad
Vrh