borko jagodinac
Član
SimkeVa@ Od cega ste uzeli diferencijal i dimenzije guma? Kazi par informacija mozda nekome zatreba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na Temerinskom vasaru ja sam kupio 1000rsd komad, ima ih i na najlonu i na svim vasarimaZna li neko gde mogu da nabavim povoljno subere za prikolicu ili kako se vec kod vas u kraju zove ova stvar
http://www.google.rs/imgres?imgurl=...MoKVcvSH4HoUNC-gsgM&tbm=isch&ved=0CB0QMygCMAI
Na Temerinskom vasaru ja sam kupio 1000rsd komad, ima ih i na najlonu i na svim vasarima
Kad odrežeš diverincijal kao što si nacrtao mogao bi da u ovo vecu cev staviš manju i nju zavuceš umesto poluosovina da ojacaš samu sredinu jer krajevi trpe vece opterecenje negoli sredina tako bar rade u mom kraju kad secu dinferencijal ubace cev u cev iliti kako kod nas kažu naprave tulce pa onda sve to izvare dobro .ja sam platio 2 felne sa gumama šasiju i prednju osovinu sa prevozom 200 evra a sve je bilo od dajca skinuto tako da mi se ovo tvoje ne cini skupoPlaniram da pravim neku prikolicu i naso sam glavcine,ali sa dobosima i trubama,a dif je izvadjen.Pa sad razmisljam da li bi bilo dobro da ih samo spojim debelozidnom cevkom ili da skinem i trube i komplet da bude cev izmedju glavcina?I jel vredi za to i 2 felne od Tamica da dam 70e?
Ja sam zamislio ovako nesto:
Veruj mi da i ja trazim tu prednju,ali kod ovog na otpadu nema.Zvao je nekog njegovog kolegu i on mi za prednju sa felnama i gumama od "velike" Zastave(valjda nosi 17,5 cola) trazi 150 eura.Po meni je to previse.Rado bi uzeo kao Simke,ali ne mogu to da nadjem za te pare.Mozda bolje prednju osovinu da trazis da se ne zezas sa prepravkama.. ili kao simkeva za 130e sasija od kamiona i kompletan dif. .
Dragane,ovaj covek mi prodaje bez tog sredisnjeg dela,diferencijala.Nije odsecen,vec je bio na srafove i samo je skinut pa su ostale trube,dobosi i glavcine i 2 felne.Sad ja razmisljam isto kao ti da bi bilo dobro da ih povezem cevkom koju bi uvuko u trube.Kad odrežeš diverincijal kao što si nacrtao mogao bi da u ovo vecu cev staviš manju i nju zavuceš umesto poluosovina da ojacaš samu sredinu jer krajevi trpe vece opterecenje negoli sredina tako bar rade u mom kraju kad secu dinferencijal ubace cev u cev iliti kako kod nas kažu naprave tulce pa onda sve to izvare dobro .ja sam platio 2 felne sa gumama šasiju i prednju osovinu sa prevozom 200 evra a sve je bilo od dajca skinuto tako da mi se ovo tvoje ne cini skupo