Rasa91
Član
Moze neko da mi napise gabarite za Zmaj 470? Moze i na pp...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da ima dobro ime to stoji Koliko se secam Vi ste dosta prikolica remontovali, po cemu sve smatrate da je zmaj bolja prikolica od loznice jer vidim solidnu razliku u ceni..Jedan je ZMAJ
Koje su razlike izmedju zmajevih i loznickih prikolica? Vidim da su cene dosta razlicite iako su prikolice slicne nosivosti. Npr loznica od 6t u koju prodavac kaze da nosi sa njom 7t bez problema kosta 2400e a zmajevka takve nosivosti bar 3000e..
Da li neko zna od cega su ovo felne? Deda ih ko zna kad kupio nove u radnji za imtovu jednoosovinku i naknadno busio rupe... Gume su 8.25 15 ako nesto znaci... Jedna felna je kriva pa je pitanje da li se vise isplati da se ispravlja (ako uopste moze da se ispravi) ili da se nabavi druga polovna felna
Te loznice su fabricke nosivosti 5 I 5.5t. Zmajevka je nosivosti 8t(Ako si mislio na te zmajeve prikolice). Tovarili su ljudi u te loznice I 8-9 tona sljunka, repinog rezanca... Nekad stignes kuci, a nekad ti se felne rascvetaju usput, gibnjevi isprave... U principu razlika je utome sto je manja, pa je zato I jeftinija. Inace po meni super prikolice, strasno podvozne, na betonu je dva coveka guraju rucno punu gde god hoces. Neuporedivo je lakse nagurati nju nego trotonku tehnostrojovu, kikindu, dubravu, nasicanku... Na mojoj je bila nalepnica 5, 5t, maksimalno sto moze da stane u nju je 6t psenice sa fabrickim stranicama.
Od Tehnostroja felna 15" guma 8.25-15Da li neko zna od cega su ovo felne? Deda ih ko zna kad kupio nove u radnji za imtovu jednoosovinku i naknadno busio rupe... Gume su 8.25 15 ako nesto znaci... Jedna felna je kriva pa je pitanje da li se vise isplati da se ispravlja (ako uopste moze da se ispravi) ili da se nabavi druga polovna felna