Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako nema plocicu na njoj jel moze da se reg?
Ja sam gledao prosle godine par tih prikolica,korektno uradjeno, i svi vlasnici potvrdili da su oni samo oterali tamo sasije, i on im je sredio prikolice, a kad sam zvao da pitam on kaze da samo pravi stranice, ne ugradjujeJel neko uzimao/čuo/video stranice za zmajevku koje pravi Pantograf iz Melenaca?
Jel neko uzimao/čuo/video stranice za zmajevku koje pravi Pantograf iz Melenaca?
Jel moze neka slika da vidim kako si to resio?Ja sam uzeo zadnje glavcine od Tamica i posle praznika krecem da pravim sumsku prikolicu pa bi joj napravio i vazdusne kocnice.jel zna neko koliko kosta onaj ventil za regulaciju pritiska vazduha u boci na traktoru,ursuz 355 je u pitanju.Ugradio sam vazdusne kocnice na prikolici,pa bi trebao da ih isprobam da vidim dal sam sve uradio kako treba ali mi na traktoru fali taj ventil izgubljen odavno.
@mare986 .Misliš na ovaj
[bas taj
- - - - - - - - - -
moze sutra cu da slikam,prikolicni ventil je od ljutomerke komsija mi dao njemu netreba prodao prikolicu a ventil mu ostao jer bio skinut,boca za vazduh je od fapa, klip sam kupio preko oglasa.Osovinu sam kupio od prikolice neke covek uvozi iz inostranstva tako da tu nista nisam imao da prepravljam jer je vec imala kljuceve
- - - - - - - - - -
Aco evo slike,sve sam namestio kao kod fabricke prikolice