mirmag
Član
Gotove u svakom slucaju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ok, to je materijal, a koliko još idu ruke za takav posao?
Sve novo i navoj za kipanjeZa takav posao sa kupovnim stranicama za ruke ide oko 500 evra a kad majstor pravi stranice od profila i lima oko 600-650... U malom Iđošu je oko 1700 evra sve komplat sa materijalom i rukama: stranice, patos i farbanje šasije. Pitano za Zmajevku, jedino ne znam da li je računao sve nove šarke ili bi koristio nešto od starih delova...
Gde si ih kupovao?Gotove u svakom slucaju...
Ja mislim da nepasu od 539...Mislim da pase sve od imt 539 unutra...
Bilo je na jednom otpadu kod nas Iz FAK Loznica pre par godina, covek kupio na kilo jer je firma propala. Bilo kocnica i za traktore, ma svega... Stajalo to duze vremena, Al niko nije nista kupio, pa je sve je predato na topljenje, par tona kocionih sistema je pretopljeno, i to starog kvaliteta koji je sad tesko naciZna li neko gde mogu za IMT prikolicu jednoosovinku da nadjem komplet kocioni sistem koji ide u tocak....gurtne, opruge i sve sto ide uz to?