alen1972
Član
ima papire, registrovana je, svadja mi se sto je dosta jaka, moja jednoosovinka je pucala na sasiji dosta puta i kriva je sasija od kipanja bas dosta, a ova je bas jaka, covek je tero svasta, terao beton pa su ovakve stranice ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi li siguran da su menjali za Dzemsove gume i felge a ne za Dajceve.
Za IMT 3 tone prikolicu je ubedljivo najbolje resenje Dzems felge i gume. Gume su dimenzija 9.00x16 sa 12 platana, nosivost 2.5 tona po gumi, precnik gume oko 88 cm. Te gume mogu da se nabave bez vecih problema i uvek ih ima(npr. Conig). Felge su takodje perfektne, jer imaju prsten pa se veoma lako montiraju, a polozaj srca im je takav, da prosiruju trag tockova po 5cm, bas koliko treba i prikolica je sa njima optimalno stabilna. Kada se postave, nema potrebe za podizanjem sanduka jer kipovanje u sve tri strane ide pasent i pod nigde ne dodiruje. Srce za felgu je jako jednostavno i jeftino(ide kao nastavak za postojecu felgu), moze da se uradi u sopstvenoj radionici. Ja sam radio od ploce 8 mm.
Ja sam ovo uradio prije 15 godina i od tada nikad nisam imao gumi defekt, a do tada sam se nakrpio guma za ceo zivot. Prikolica je povozitija 40%, jer ove gume ne legnu ni sa 4-5 tona. Rezervni par sam jeftino uzeo na otpadu u Bosni, jos uvek ih koriste vojni Iveco kamioni . Bilo ih je na otpadu jedno 40 kom. Ja sam uzeo dvije skoro nove.
Meni su tako jednom bale uletile u kabinu jos sam isao niz obalu malo brze potjerao nego sto sam trebao.
Tako negdje i u moju staje bez produzetaka oko 2 tone mozda malo jace, a sa produzenim stranicam tovarim oko 5 tona.