Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hteo bi sad pred sezonu malo da sredim moju prikolicu.. Stranice su odlicne mislim nisu trule ulubljene i slicno,ima sitnih popravki ali nije strasno.. Pa bi na kraju radova hteo da je ofarbam... Sta vi predlazete kako da je spremim za farbanje?? Prvo smirglanje pa osnovna pa farbanje?? Hteo bi to kvalitetnije da uradim da rdja ne izbije do godine odmah.. Svi predlozi dobrodosli.. Evo o kojoj prikolici je rec..
I koju boju da uzmem za stranice da bude kvalitetnija a naravno da bude iste nijanse kao stara boja.. Hvala..
Za zavrsnu mozes da uzmes boju motora imt traktora,ona je najslicnija onoj koja treba ovoj prikolici (istu ima moj komsija,pa znam),a za felne obavezno uzmi svetlo sivu boju u spreju
kod nas bi to bilo oko 150e za tu tvoju prikolicu
Farbao sam slicnu prikolicu pre 4 god. pa se ne secam bas najbolje.Moguce da treba nesto vise,ali 4 l kompresorom-ne verujem
mislim da ce ti trebati 5l najmanje,drug i ja smo proslog proleca tri komada sredjivali,i komplet farbali i odlazilo je izmedju 4 i 5l,a bile su male IMT jednoosovinke,3t
Znaci,za jednoosovinku imt 3 t bez nastavaka sa zastitnom treba 8 - 10 l farbe?